Clio 1.5 DCI l.05 - update distancniki

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

hudo sedejo feltne... lep 8)
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

clio_dizel napisal/-a:hudo sedejo feltne... lep 8)
jap, hudo tole pride :D
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

You got style 8) :twisted:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

lep klijo 8)
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

no glede homologacije sem mislil, ce si dobil paprije zraven, ker, kot vem, za original feltne lih ne obstaja TĂśV, ce lih nimas v homologaciji tiste dimenzije. Ker jst tud zase iscem original feltne (katere dimenzije ni v homolomo), pa ne mislim kupovat, ce ne bom mogu homologirat.

No ja, drgac pa kr lepo gor sedejo tele feltne.
Uporabniški avatar
za

Odgovor Napisal/-a za »

8)
Uporabniški avatar
uross

Odgovor Napisal/-a uross »

IcEm4n napisal/-a:no glede homologacije sem mislil, ce si dobil paprije zraven, ker, kot vem, za original feltne lih ne obstaja TĂśV, ce lih nimas v homologaciji tiste dimenzije. Ker jst tud zase iscem original feltne (katere dimenzije ni v homolomo), pa ne mislim kupovat, ce ne bom mogu homologirat.

No ja, drgac pa kr lepo gor sedejo tele feltne.
Tudi ce nimas nobenih papirjev se da homologirat brez problema, ker se v homologacijo vpisujejo samo dimenzije gum in ne znamka ali model platisca!
Torej si sposodis feltne z papirji od nekoga, ki ima gor isto dimenzijo gum kot jo rabis in homologiras. Pol das pa gor svoje in je zadeva resena. Jaz mam glih jutri homologacijo na LPP ju. Bomo vidl,ce bo slo slo. :P
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

lepe felge :D , lahko bi dal pobarvat se letvice v barvo avta :)
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

ja, edino ta varianta, da ko gres homologirat, da vzames od koga drugega z isto dimenzijo.

Porocaj, ce bo slo :D :D
Uporabniški avatar
clio_dizel

uross napisal/-a:Tudi ce nimas nobenih papirjev se da homologirat brez problema, ker se v homologacijo vpisujejo samo dimenzije gum in ne znamka ali model platisca!
v kartoncek se vpisejo tudi dimenzije platisca (sirina, ET).

drugac pa ce mas papirje za tiste feltne s katerimi bos sel na homologacijo, bo slo cez.
Uporabniški avatar
uross

clio_dizel napisal/-a:
uross napisal/-a:Tudi ce nimas nobenih papirjev se da homologirat brez problema, ker se v homologacijo vpisujejo samo dimenzije gum in ne znamka ali model platisca!
v kartoncek se vpisejo tudi dimenzije platisca (sirina, ET).

drugac pa ce mas papirje za tiste feltne s katerimi bos sel na homologacijo, bo slo cez.
Grem z temi, ki so na avtu.Mam papirje za Nervasport, pac prirejene, ampak enkrat so ze sle cez z temi papirji tako, da nebi smelo bit problem. Upam. Update jutri po koncanem pregledu :)

Kar se pa ET in sirine platisc tice pa policaji tako ali tako tega nikoli ne preverjajo, razen seveda, ce te odvedejo na izredni tehnicni pregled. Zanima jih samo ali imas vpisana alu platisca pripadajoce velikosti in pravilno dimenzijo gum.
Uporabniški avatar
clio_dizel

uross napisal/-a:Grem z temi, ki so na avtu.Mam papirje za Nervasport, pac prirejene, ampak enkrat so ze sle cez z temi papirji tako, da nebi smelo bit problem.
ahaaa :) sem mislu da bos naredu tko, kot si napisu v prejsnjem postu...
Torej si sposodis feltne z papirji od nekoga, ki ima gor isto dimenzijo gum kot jo rabis in homologiras. Pol das pa gor svoje in je zadeva resena.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Pozdravljen. Kaj mas to zaen odbijac spredaj. A mas predelanga al kako? :) Se mi zdi da je orginal malo drugacen :D
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
uross

MaTe0 napisal/-a:Pozdravljen. Kaj mas to zaen odbijac spredaj. A mas predelanga al kako? :) Se mi zdi da je orginal malo drugacen :D
Odbijac je popolnoma serijski. :oops:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Kter letnik pa je ta clio ? :) Vrjetn so meli pac drugacno rezo tile. Spodnja je drugacna od teh ko sem vajen da je :) Al je to samo pri DCI tak :) Nisem se nikoli zavzel :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Odgovori