Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

B-Stard napisal/-a:Te 15 let stara "jajca" sem izredno cuval ter ga nisem uniceval, se manj mi je pa kdaj prislo na pamet, da bi ga barval na drugo barvo. Ljudje, ki se spoznajo na te avtomobile so brez komentarjev, razumem jih vse. :cry: Skoda ga je samo to lahko recem :? Lep je "bil"
:smt051
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Sej ce bi ga rad prestrihu, se ne pomen da je avto zdaj pa ze odpisan :roll:
Slika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

gasper12 napisal/-a:15 let stara jajca je treba mal modernizirat ane cene bo tunning izraz propadu :D
gasper12: Govoris o barvanju in to poimenujes tuning :roll:

gasper12: Skoda, da je so tale 15 let stara "jajca" prisla v tvoje roke.

B-Stard: Moje sozalje, lep avtek je bil.
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Na "styling" podrocju so ze narejeni prvi koraki :cry:
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Sem se ze ustrasu da je williams fasu kaj :? :? :? . Naj gasper odpre svojo temo za tega 16V-ja, pa ne smetit robiju teme.
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Williams je fasu da motor ne dela. Trenutno.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

robi1000 napisal/-a:Williams je fasu da motor ne dela. Trenutno.
Kaj pa je? :roll:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
gasper12

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

k smo ze pr cuvanju avto kot ste vidl sliko bom zarad une pikce na haubi barvu cel avto ker nocm met nobene razlike v laku in hocm da je avto u piko ker je lep in bo tak tud ostal.barvo sem se za tako odlocu zato ker mi je lepa in lucke bodo prisle se bol do izraza in kar je najbol pomembno so pa linije avtomobila.glede na to da bo avto barvan z barvami ki so namenjene mercedezom porsejem in takim avtomobilom bo pobarvan lepse kot je bil se pravi brez pomarance.na avtu ni blo skode nic razn odbijac ki pa je gor ze nov in zarad njega bom barvu cel avto.tko da nemi govort o cuvanju.drgac sem ga pa pocu ker je rocna popustila da nau kdo pameten.ce smo pa ze pr barvah zakaj pa urosu noben ni reku naj ga pobarva v original rdeco?zakaj pa ne original je najbols ane.drugac je pa tunning splosni izraz za kakrsne koli spremembe avtomobila bodisi styling al pa performance tko da nau tud tle kdo pameten.bastard naj ti povem da avto zlo lepo cuvam redno pregledujem ole in vse tekocine in ga niti 1x nisem stisnu pod 100 stopinjami za olje.tud divjam ne znjim.tist k me pozna ze ve kaj pa kako.tko da glede na to da so eni full pametni tle sej se je avto dolg prodaju zakaj pa noben ni stisnu 4000 eu zangapa naj povem da jaz nimam kesa sam sem fan tega avta in bom naprasku zadn euro da bo tko k je treba.glede nas to da sem dal tok zanga in sem dal do zdej ze 1000 eu se nanga pa se bo slo za striharijo mi ne govort.
Uporabniški avatar
gasper12

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

drugac pa za koncno barvo se se nism odlocu ker bo avto itaq 14 dni cel v sprickitu stal da se kit usede tko kot je treba.grem pa po vzorce treh firm in sicer vw peugot in bmw. pa sory robiju k znajo njegovo stran nekateri k nimajo pojma o tem avtu zamorit.
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

UUU, nekdo se je razjezil!
Sej vcasih je prav tako!
Naj ti ne gre toliko v nos to, da smo ti mi, ki nimamo pojma o tem avtu, odsvetovali, da ga ne barvas v drugo barvo. Smo pac mnenja, da ta barva najbolje pase na ta avto (no, bela je lepsa :lol: ) in bi hoteli dobro tako avtu, kot tudi tebi, da ne bos potem ko bos "spiskal" 1000+ eur na strihanje, razocaran nad svojim izdelkom.

No, to je moje kratko mnenje. Sej bi se lahko napisal pa se mi ne da!
Je le Schkorc v tem majstr! :lol:

Sej, vem, da smetimo temo Robiju ampak, ko bos odprl temo o svojem lepotcu, se bodo te posti mogoce prestavli tja.

No veselo rihtanje avta se naprej a po pameti! :wink:

lp :wink:
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

js se pa strinjam z gasperjem (predvidevam da si gasper, po niku sodec). avto je pac njegov, lahko ga postriha na drekasto rjavo, ce hoce. zigata tut ni noben napadov, ko je kolebal med original willi barvo pa oranzno, pa dela wilijevo repliko. :roll:

glihtako se mi zdi trapasto to stokanje prejsnjega lastnika, glede "prvih stajling sprememb", jebiga, pa avta nebi prodal, ne pa da zdej stokas. sit hepens. avto je se vedno avto, se vedno se ga lahko cez 3 leta postriha na bilokatero barvo, ce se bo lastnik te nove barve katero ma namen gor dat, navelicu. ne vem kaj se zgrazate.

nad temi gnilimi angel eyes lucmi, katere je na ventilarja (ce bi bil navaden clio, ze ne recem) nataknu prejsni lastnik, ni pa nobenga zgrazanja!? da o kriminalni notranjosti, kar se strihanja armature in tapet tice, ne govorimo! ne vem kaj se usi tuk bunite ze unaprej, ce se videli niste izdelka . ta avto ne bo nikol vec original, ker je notranjost zasrana na plavo, jebiga. bo treba za "original" primerek premenat celo notranjost, pa se kej. ampk ne, bunite se za neki kar se sploh se ni zgodilo, kaj sele da bi videli, da bi se pa bunili nad stajlingom prejsnega lastnika, kater sploh ne pase na ventilarja, pa ne... lahku da se bo kdo pocutu uzaljenega, ampk ni biu to moj namen, sicer me pa bul k ne bk. :) sm ne pa neki ze v naprej obsojat, sm vidu po slikah ze dost ventilarjev, pa bi tut js ce bi strihu ventilarja, ga strihov v svetlo plavo metalik barvo (tako k ma fastday na svojem), pa bi mi blu glih useenu ce bi mi tu odsvetoval al pa ne...
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

kdo pa je reko da morejo bit vsi ventilarji,wiliji in rs-i stock? :D
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

@ Robi : Sorry za ot sam ni druge

@ Duli: me veseli da nekdo razmislja s tisto stvarjo ki ji nekateri pravijo glava. prisparal si mi velik del mojga komentarja, namenjenega vsem tistim ki so tako pametni da jim ze skodi vendar vseeno nekaj besed:

Rad bi slisal na podlagi cesa ste vsi vi, ki mislte da bo ali je avto manj vredn ali da si ga gasper ne zasluzi, tako brihtno ocenil? edina logicna bi bila originalnost, ki pa je sla v maloro ze davno tega kot je ze duli omenil, s tem da bi dodal pri tem se tiste super avtenticne 17" feltne.
Res je, prav mate, drugacen odtenek- sicer prav tako modre barve bo popolnoma unicil historicno svetost tega avtomobila.

Drugi bolj banalni razlog bi bil izgled avtomobila (banalni zato ker avta v novi barvi nihce sploh se videl ni in ker nakazana barva dejansko ni neke ekstremne in eksoticne narave zaradi cesar bi se lahko tako zgrazali) - a ze kdo opazi kontradikcijo med temi dejstvi???

No se dobro da so med nami tako dobrodusni ljudje kot je Kiko, da povedo drugim katera barva je dobra tako za avto kot za lastnika zraven. Si lahko clovek zeli kaj lepsega? Se nekaj Kiko, opazil nisem enega konstruktivnega mnenja samo nesmiselna podjebavanja s strani dolocenih osebkov ki so ocitno se zelo nezreli ali pa jih samo pesti od zavisti. Ker kot pomnim, mnenje ne pomeni da nekoga zanicujes in mu govoris da ni vreden avta, ZLASTI se preden sploh pride do koncnega izdelka - no, mogoce pri otrocih.

Vsak ima svoje mnenje ampak dolocena ki so se pojavila tukaj so smesno brez smisla in cigar namen je dalec od normalnega dialoga.

In se ena stvar glede super licarske obnove avtomobila: desni bok je pognal svoj prvi mehurcek ze po dveh mescih zime tako da ga je potrebno tako ali tako popraviti in prebarvati.

DA POVZAMEM VASO LOGIKO: na avtu lahko spremeninjas vso notranjost, motor, podvozje, tudi karoserijo,izpuh, kolesa itd....torej prakticno vse kar avto naredi originalnega razen barve?!? se vam zdi to smesno? zalostno? malo v premislek :wink:

PS: Osebno poskusam ohraniti clia v cimbolj originalnem stanju, tako mi je pac vsec, kar pa ne pomeni da bom sel do vsakega, ki ima lastno vizijo za rihtanje svojega avta in mu zbijal moralo na tak podel nacin.

lp..ali pa tudi ne
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Uglavnem, mene ne moti, ce se v moji temi pogovarjate o 16V-jih. :) Ce sam nimam kaj gor prilepit. Vsaj tema zivi.

Moj clio je trenutno se vedno v LJ ker iz neznanega vzroka ne vzge.

Kar se pa Gasperjevega clia tice, je pa tako, da bi jaz raje dal kako renaultovo barvo, ki bi bila v zeljenem odtenku (ne pa BMW pa ne vem kaj se vse). Slucajno neki delamo s tem in ti lahko povem, da vse barve dela BASF Nemcija tko da v kvaliteti ni neke razlike. Sicer pa bos pomoje ti itak narocu barvo pri kaki mavrici al pa Glasotu, kjer so pooblascenci za miksanje teh barv, tko da je itak vseeno. Sicer pa avto je njegov, z njim lahko dela kar zeli, barva res ni tako ekstremno drugacna in ce se odloci za to bo pac tako bilo.

LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

gasper12.. ..mas PM
Odgovori