UKRADEN!
- MeGaNe_16V
- Kraj: Zasavje, Maribor
No, v znak dobre organizacije in angaziranosti renojevcev (pa tudi ljubiteljev ostalih avtomobilskih znamk) bi lahko ta dan oznacli kot neke vrste praznik, pa naslednje leto kak meeting organizirali!Terminator napisal/-a:citirano iz volvo foruma:
pa kaj si nor, samo predstavljam si lahko veselje lastika!
Rclubu pa samo cestitke, za hvale vredno udarnisko akcijo!
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Uf, sele zdaj opazil temo
... Zanimivo kaj se dogaja, zadnjic sem bral v novicah da so na policijski kontroli ustavili dva mladoletnika v Fiat Cinqucento, ki je bil UKRADEN par dni nazaj
. V nadaljni preiskavi so ugotovili da so fantje imeli na grbi se nekaj "prestiznih" vozil, like golf2, fiat uno, golf1 diesel itd
. Pac ukradejo, se malo vozijo in pustijo nekje bogu za leđama
. Tko so tud pred leti stricu ukradl Skodo Felicio, jo mal tisal na kolovozih ob Savi, skadil not dva jointa in sli domov spat
. Jebi ga, se dogaja
... Vazno da je avto doma
.
lp
lp
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
evo vam se slikco, kako je avto prispel domov...

tule sm ga pa nasel--->

tule sm ga pa nasel--->

Zadnjič spremenil gagi'd hype, dne 02 Mar 2008, 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- Terminator
- Kraj: lj
jah vem vem, ampak je prsu.
Na PP domzale so mi rekl, de je tist debil butalski k je mu primer mojga avta cez sele jutr v sluzbi, ker ma zj prost viknd,... tko de ga nikakor ne morm dobit. Se bom po vseh najboljsih moceh probal dokopati do posnetkov z DARSa, ker sami zgleda ne znajo narediti prav nic. Ce se bo razbralo iz posnetka kaksen avto je vlekel, oziroma se boljse kasna registrska je bila gor porocam naprej. Pa iscemo se drug avto
Na PP domzale so mi rekl, de je tist debil butalski k je mu primer mojga avta cez sele jutr v sluzbi, ker ma zj prost viknd,... tko de ga nikakor ne morm dobit. Se bom po vseh najboljsih moceh probal dokopati do posnetkov z DARSa, ker sami zgleda ne znajo narediti prav nic. Ce se bo razbralo iz posnetka kaksen avto je vlekel, oziroma se boljse kasna registrska je bila gor porocam naprej. Pa iscemo se drug avto