Zanima me, katere so dovoljene dimenzije pnevmatik za Renault Twingo 1.2, l. 2002.
Kaksne so posledice ce dam gor 185/55-14?
Imam pa se en problem, do nedavnega je centralno daljinsko zaklepanje delovalo za silo, (prijelo je cisto od blizu, vcasih je odprlo in zaprlo ob enem stisku na kljucu,...) zdaj pa je popolnoma gluho vseskup. Baterija v kljucu je nova, led lucka sveti, ne dogaja se pa nic. Ce je mel kdo podobn problem bi proso za pomoc
LP
Dovoljene dimenzije pnevmatik in vprasanje glede daljinskega
twingo
Ma ce vam je pa to v redu, potem pa res boh pomagaj.
No saj registracijo pogledas pa ti je takoj jasno.
Kako se potem s policaji dogovarate, kar sem jaz zasledil je mozno samo 145 70 13 in 155 70 13 na twingota montirat!!!
Aja za kljuc je mozno, da imas slab stik na stikalu (najbolj pogosta napaka) ali pa nekje na vezju "mrzu lot"
preveri, ce ti kljuc oddaja signal tako, da vklopis kamero na telefonu ali digitalcu (fotoaparat) in potem bos videl lucko na displayu ko pohodis stikalo na kljucu, lahko pa da je za sprogramirat - servis...
No saj registracijo pogledas pa ti je takoj jasno.
Kako se potem s policaji dogovarate, kar sem jaz zasledil je mozno samo 145 70 13 in 155 70 13 na twingota montirat!!!
Aja za kljuc je mozno, da imas slab stik na stikalu (najbolj pogosta napaka) ali pa nekje na vezju "mrzu lot"
preveri, ce ti kljuc oddaja signal tako, da vklopis kamero na telefonu ali digitalcu (fotoaparat) in potem bos videl lucko na displayu ko pohodis stikalo na kljucu, lahko pa da je za sprogramirat - servis...