motor vgasne
motor vgasne
gre se za motor f7r
zastartas motor laufa 2 sekundi nato pa se vgasne
postopek se lahko ponavlja
ampak ko pa dodas gas vgasne
pa po dveh sekundah laufanje tut sam vgasne
kaksna ideja da lahko sam doma pogledam
hvala za odgovore
aja da se dodam
vceraj je normalno laufal pa vse
zastartas motor laufa 2 sekundi nato pa se vgasne
postopek se lahko ponavlja
ampak ko pa dodas gas vgasne
pa po dveh sekundah laufanje tut sam vgasne
kaksna ideja da lahko sam doma pogledam
hvala za odgovore
aja da se dodam
vceraj je normalno laufal pa vse
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Sory, nisem imel casa. Ali imas kodno varovanje - se pravi kljuc s kodo. kolikor vem so bili tocno to simptomi - nam je enkrat sluzbena laguna v parkirni hisi mrknila. Avto vzge, cez 2 sekundi ugasne, ker ne prebere kode.
Ne vem ti pomagat, razen da probas z rezervnim kljucem in/ali v navodilih pogledas, ce se da kodo na kak nacin odtipkati.
Ne vem ti pomagat, razen da probas z rezervnim kljucem in/ali v navodilih pogledas, ce se da kodo na kak nacin odtipkati.
LP, Samojed
Niso kodno varovani, so pa res to cisti simptomi koda kljuca. Podobne probleme sem imel ko mi bencin pumpa ni delala oz. mi je ob kontaktu nafilala, naprej pa ne vec.Samojed napisal/-a:Sory, nisem imel casa. Ali imas kodno varovanje - se pravi kljuc s kodo. kolikor vem so bili tocno to simptomi - nam je enkrat sluzbena laguna v parkirni hisi mrknila. Avto vzge, cez 2 sekundi ugasne, ker ne prebere kode.
LP
kaj si potem nardilbenc napisal/-a:Niso kodno varovani, so pa res to cisti simptomi koda kljuca. Podobne probleme sem imel ko mi bencin pumpa ni delala oz. mi je ob kontaktu nafilala, naprej pa ne vec.Samojed napisal/-a:Sory, nisem imel casa. Ali imas kodno varovanje - se pravi kljuc s kodo. kolikor vem so bili tocno to simptomi - nam je enkrat sluzbena laguna v parkirni hisi mrknila. Avto vzge, cez 2 sekundi ugasne, ker ne prebere kode.
LP
benz pumpo menjal in je stvar laufala delovala
tak kot kaze je res benz
ker kako se da malo gase vgasne
strela se prizge in vgasne
motor pa tut po dveh sekundah
eno podvprasanje
zakaj pa te na zacetku dela.
kak lahko potegne benz za tisti dve sekundi

ker kako se da malo gase vgasne
strela se prizge in vgasne
motor pa tut po dveh sekundah
eno podvprasanje
zakaj pa te na zacetku dela.
kak lahko potegne benz za tisti dve sekundi
Pumpa najprej ko das kontakt nafila dovod pol ko ga vzges pa skoz dela. tak je zvezana prek relejev-lahk je kriv rele, da ti v pogonu ne dela. Lahk je zabit tudi bencinski filter. Ampak najprej res poglej regulator vakuuma, dobr spuc kontakte in ga dobr prklop.
Banalna napaka, ki se je tud zgodila-prazn kesl
LP
LP
hehehebenc napisal/-a:Pumpa najprej ko das kontakt nafila dovod pol ko ga vzges pa skoz dela. tak je zvezana prek relejev-lahk je kriv rele, da ti v pogonu ne dela. Lahk je zabit tudi bencinski filter. Ampak najprej res poglej regulator vakuuma, dobr spuc kontakte in ga dobr prklop.
LP
to pa skrbim da je vsaj 10l benza noter
se pa dogaja ja