trdecga se mal spustit pa si bota pol lih prov lupcka dala
Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
Ja, sem povedal (oz je prodajalec celo sam ugotovil, ko je videl avto zunaj_BosTeK_ napisal/-a:eno vprasanje mam zate. ko si kupil motorcek si povedal da mas pranje luci? al sta motorcka ista? pa ce mi zaupas ceno
Edin menjava je mal glupa..moras brisalce dol vzet, plastiko pri brisalcih dol, mehanizem brisalcev odsraufat (zacuda samo 2 sraufa), potem pa konektorje odklopit na posodi pa jo ven nagnit...pa motorcek ven staknes, pa drugega gor pa vse nazaj dat. Sta pa na prednji strani posode ce stojis pred avto.
Drugace se je pa motorcek se slisalo, kot da dela, vendar ni nc vn spricalo, oz cist malo (se do sipe ni neslo). Tist za luci pa dela, se zgleda notri v motorcku nekaj pokvari..
2 sta v enem? al sta vsak posebaj?jurre napisal/-a:Ja, sem povedal (oz je prodajalec celo sam ugotovil, ko je videl avto zunaj_BosTeK_ napisal/-a:eno vprasanje mam zate. ko si kupil motorcek si povedal da mas pranje luci? al sta motorcka ista? pa ce mi zaupas ceno) in je drugacen motorcek. Najprej je prodajalc mislil da je isti, pa da jih imajo, ko je tam na kompu oznacil da imam pranje luci. Potem, ko je po prometni pogledal je pa videl da je drugacen... Sta pa 2 enaka motorcka, eden pride okoli 51eur (pol sem dobil 10% popusta s kartico od kluba pa sem dal 45eur).
Edin menjava je mal glupa..moras brisalce dol vzet, plastiko pri brisalcih dol, mehanizem brisalcev odsraufat (zacuda samo 2 sraufa), potem pa konektorje odklopit na posodi pa jo ven nagnit...pa motorcek ven staknes, pa drugega gor pa vse nazaj dat. Sta pa na prednji strani posode ce stojis pred avto.
Drugace se je pa motorcek se slisalo, kot da dela, vendar ni nc vn spricalo, oz cist malo (se do sipe ni neslo). Tist za luci pa dela, se zgleda notri v motorcku nekaj pokvari..

.jpg)