vonj bencinskih hlapov v kabini

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
skydancer

vonj bencinskih hlapov v kabini

Odgovor Napisal/-a skydancer »

ko imam odprta okna, se prav zoprno voha bencin v kabini, ce okna zaprem tega ni vec. In ne, ne voham hlapov od drugih avtomobilov, to se zgodi tudi ce sem povsem sam na parkiriscu. Pocasi mam ze dovolj teh malih muh, vsak mesec se kaksna malenkost najde.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Si pogledal pod avto ce ti kje kaj pusca? Mal pokrov motorja odpri pa poglej ce kje kaj pusca...
skydancer

Tadej napisal/-a:Si pogledal pod avto ce ti kje kaj pusca? Mal pokrov motorja odpri pa poglej ce kje kaj pusca...
motor sem pogledal, se nic ne vidi, niti voha ne. Morem si danes malo vec casa vzet pa spodaj pogledat. Ko sem na hitro pogledal vidim da zna mogoce auspuh kaj bit kriv, je na dolocenih "sivih" ze kr rjavi. Je pa zanimivo da sem zacel to vohat po tem ko sem prisel iz petrolove pralnice.
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Ja, Skydancer, po mojem si ti z vsakim dnem bolj odlocen, da tvoj naslednji avto ne bo Renault. :lol: Vedeti pa moras, da recimo japonska kvaliteta avtomobilov(nemci za moje pojme niso pojem zanesljivosti in kvalitete!) precej stane. :lol:
Don`t worry, be happy:)
skydancer

trance0 napisal/-a:Ja, Skydancer, po mojem si ti z vsakim dnem bolj odlocen, da tvoj naslednji avto ne bo Renault. :lol: Vedeti pa moras, da recimo japonska kvaliteta avtomobilov(nemci za moje pojme niso pojem zanesljivosti in kvalitete!) precej stane. :lol:
hehe, ja, mas prav. Moj naslednji avto je japonc pa pika .) ce pa bo probleme delal, pol pa posvetim eno leto zivljenju razbijanju mita o neunicljivosti japoncev :) Nemca pa res ne vzamem, pol raje korejca :twisted: Ampak morem pa priznat da si ne predstavljam tiste ki majo pa tedenske tezave z avtomobili, meni se pripelje. Sem racunal da bo tale twingic vsaj ene 4-5let mi sluzil, ker za mesto je fenomenalen, preglednost pa to, ampak ... no ja, mogoce pa bo zdaj mir, saj sem ze vsega boga menjal :) Saj drugace je priden pa dokaj lepo tece, samo ma pa polno otroskih bolezni. Nisem pricakoval pac, prvi avto, kaj cemo. A kupi kdo? :)
trance0

Haha, prodajat se ti ne splaca, ker bos (pre)malo dobil zanj. Razen, ce imas se kaksen dober milijoncek denarja na voljo na racunu za nakup drugega avta. ;) Za okoli 1 mio s SIT pa dobis samo rabljene Twingone, Cliote, Puntote in podobno saro okoli letnika `99 s klimo ali pa celo brez nje. Dalec so se japonski avti sploh solidno opremljeni in novejsih letnikov. :lol:
skydancer

eh, saj ni tak grozno...za 1mil pa dobim dobro ohranjeno mazdo 323f recimo, s klimo pa to...al pa kako yarisko 99letnik (se made in japan)...samo 1.0 masino, jaz bi mel 1.3 al pa d1.4 :) Al pa hondo civic, hehe. Saj ne, teh civicom se s palco ne dotaknem. Sem bil ravno v avstriji z yarisko, potem pa 25km nazaj domov s twingom. ehm, ja, skor isto :) No, kakorkoli ze, se komu sanja zakaj mi po bencinu smrdi? Poraba je kul, tak da spusca nikjer ne. Bla je pumpa menjana, mogoce se od tega kaj? Mislim da je sicer zdaj boljse, mogoce mi je na petrolu z bencinom pral avto :lol:
trance0

Js pa vem, da moj naslednji avto bo nov ali pa vsaj minimalno rabljen. Pa to ni vazno katera znamka, lahko je tut Fiat, ce bo dobra ponudba. Prednost pa imajo druge stvari pred avtom. Vem samo, da avta brez klime sigurno ne bom nikol kupil.
Selac

Odgovor Napisal/-a Selac »

Imam R5 in nekje nasredini luknjico v izpusni cevi. Med voznjo se mi pojavlja enak problem, da mi znotraj smrdi po bencinu.

Veni je ful vroce, jest mam pa zaradi tega zaprta okna, da ne voham hlapov :oops:

Zato dobro poglej izpusno cev, pa bo mogoce problemcek resen :)
dnovak24
Kraj: ?†entjur

Odgovor Napisal/-a dnovak24 »

men pa smrdi po bencinu ko vstopim v avto(mrzel). To opazam da sedaj ko sem nalil polni tank se vonja bencin v kabini, tm nekje na polovici se ne vonja vec, wtf?

LP
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

reciklaza hlapov iz rezervarja je sla. pri sprednjem desnem kolesu poglej ce ti kaj dol visi. isces crn lvader, na katerega je priklopljeno neznano stevilo cevk in zic.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
piksna

Odgovor Napisal/-a piksna »

jest sm mev iste probleme pr unotu mi je smrdel po bencinu. Pa sm avto ugasnu pa sov gledat pa nkodr nic.Dokler nism enkrat pr prizganem motorju pogledov pod havbo.Mi je pusov filter bencina. Pa to se je vidl samo ko je bencinska pumpa lavfala. Pa filter je biv star slab mesec.

Kar se pa tice avtomobilov sm jih pa imev ze lepo paleto pa sm z renojem se tabel zadovoln.Mrbit ampak res mrbit bi se enkrat sov na subaruja.
Clio II 1.4 RT
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

men smrdi vcasih ko je cisto poln rezervar
bajedihtunga od tanka tam ki je v kabini v cliotu pod zadnjo klopjo
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Odgovori