a za homologacijo stresnega spojlerja je ze dosti tuv ali rabim tud potrdilo o strokovni montazi? drgac ga bom pa sam montiru, pa me sam tko za informacijo zanima
So me ze veckrat ustavili in tudi 1x se ni kdo vtaknil v spojler; drugo je ce ti montiras sank zadaj.
Jaz ga na tvojem mestu ne bi homologiral. Ce ga pa zelis, potem pa kar...
JaaN napisal/-a:So me ze veckrat ustavili in tudi 1x se ni kdo vtaknil v spojler; drugo je ce ti montiras sank zadaj.
Jaz ga na tvojem mestu ne bi homologiral. Ce ga pa zelis, potem pa kar...
se strinjam
pri meni je isto,zadi montiran spojler (kopija orig.) in mi se noben ni nic rekel
jst mam papirje zanj drgac,sam glede "strokovne montaze" me zanima. pol me bo pa ustavu policaj pa me bo hotu jebat zaradi ostalih 6 stvari katere so/bojo homologirane in se bo obesu na spojler, nocm reskirat izgubo tablic. drgac je pa kolega zgubu tablce zarad spojlerja, klub temu da je serijsko gor. na tehnicnem pa vemo ce je polcaj zravn da mors met avto 100% uredu...
sam sem montiral rabljen original spojler in ga nisem homologiral pa ga tudi ne nameravam (vsaj zaenkrat ne) itaq noben ne ve a je serijsko gor al ne, pa se ne pade takoj v oci