Laguna 96 prednja maska NUJNO
Laguna 96 prednja maska NUJNO
Zivjo!
Kolega je delal na renault servisu, kot klepar. Pri demontazi prednje maske na laguni 96-99, se mu je odlomil izvijac in koscek le tega, mu je priletel v oko. Zdaj pa ima tezave z zavarovalnico, ker mu nocejo izplacati denarja.
Obrazlozitev je bila da obstaja za demontazo posebno orodje, ki ga ni uporabljal in si je kao sam kriv.
Zdaj pa me zanima, ce kdo ki ima dostop do sluzbenega racunalnika ali dialogysov, kjer naj bi bile slike postopka demontaze. Predvsem tiste prosim ki imajo dostop do MR delavniskih knjig, ce mi lahko posljejo kaksno sliko, kjer je to prikazano na mail [email protected]
Za vsako pomoc se zahvaljujem!
Kolega je delal na renault servisu, kot klepar. Pri demontazi prednje maske na laguni 96-99, se mu je odlomil izvijac in koscek le tega, mu je priletel v oko. Zdaj pa ima tezave z zavarovalnico, ker mu nocejo izplacati denarja.
Obrazlozitev je bila da obstaja za demontazo posebno orodje, ki ga ni uporabljal in si je kao sam kriv.
Zdaj pa me zanima, ce kdo ki ima dostop do sluzbenega racunalnika ali dialogysov, kjer naj bi bile slike postopka demontaze. Predvsem tiste prosim ki imajo dostop do MR delavniskih knjig, ce mi lahko posljejo kaksno sliko, kjer je to prikazano na mail [email protected]
Za vsako pomoc se zahvaljujem!
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Hvala sus! Saj se mi je zdelo, ampak njegov bivsi sef trdi, da obstajajo neke plasticne vilice, samo da ne bi bilo treba placat, ker nima delavcev zavarovanih.
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
sicer tocno ne vem kako je stem ampak se mi zdi mal lovska da bi mogu pri uporabi izvijaca nositi zascitna ocala...pol bi mogu kot avtomehanik skoz nost ta ocala k sravfncigar mas pa ja skoz u rokiastegn napisal/-a:Zakaj pa mu delodajalec ni nudil uporabo zascitnih sredstev? Recimo ocal. Ali je delavec ob nastopu delovnega mesta bil seznanjez z varstvom pri delu in ali je dobil zascitno opremo predvsem ocala?