Zanimivo da se je cink barva omehcala ker jst sem ponavad vedno barval ceznjo in ni bilo nobenih problemov .....je pa res da mors pustit en cajt da se posusi ker na vrhu naredi hitro suh sloj ...pod slojem pa je se neposusen cink..... sam tist vosk pa tud ni tok agresiven ....
ni ravno najbolj primeren cas za barvanje zdaj, v garazi je vedno pod 10°C, pa se nic ne susi kot bi se moralo
zato pa gre tako pocasi vse skupaj, ker moram vedno vsaj par dni cakati da se vsaj priblizni kaj posusi
edino dvokomponentna barva se susi, ostalo pa ne in ne
spolirane luci
Renault 18 TLJRenault 21 GTSRenault 21 TURBORenault 21 NEVADAMegane CC
avto sem dal v lepo oblekico, da ne bo ves od barve
a je sexy?
prag z ene....
pa se z druge strani
zdaj pocakam 15 ur potem pa se en sloj.....potem cakat vsaj en dan in tesnilna masa cez vare in body cez cel prag.....pa spet cakat da brada zraste in se barva cez
napis mi je uspelo zbezati iz haube brez da bi ga zvil (pred tem sem enega "za vajo" malo pokrivil )
je pribit na cepke pa se zaliman
in se ena rola samolepilnega bitumenskega traku za vrata izolirat
gradbeni material FTW
lah dobis pr kolegu v domzalah pa mnda je tud na mimovrste za dobit.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ja, sem ze na avtoakustika.com bral da se lahko odlima, samo za prvo silo bo ze, itak vrata podiram najmanj 3x na leto, bom pa kasneje kaj boljsega nalimal
ce pa gor ostane pa toliko bolje
uglavnem kjer sezes prebrisi ene 2-3x z nitro razredcilom. Plosce dej gret pred kak kalorifer al pa na radiator, v vratih ne grej ker zna barva na drugi strani nardit mehurje. Sej naceloma bo drzalo, ce bos pa primerno pripravil pa skor 100%. Malo potestiraj kako se obnasa lepilo ko je ful vroca izolacija oz. tako topla da se da lepo oblikovat. Pri enih zna bit razlika.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99