Schkorc oz. moj vozni park skozi cas (LY Clio RS R27)
Ja jst sem ga prodal v Sevnico oziroma nekam v Krsko (v Sevnici je imel punco). Takrat sem mu rekel, da ce bo kdaj prodajal avto, da mi naj sporoci, ker ga bi nazaj kupil (prodajal sem ga samo zaradi tega, ker takrat trenutno nisem imel dovolj denarja za oba avtomobila). Vmes se je (mislim da je bil Marko) odlocil, da bo zmontiral tiste MS Design podaljske in ostalo plastiko, ki sem mu jo dal zraven. On je vzel to zares in jih zakital na odbijace gorKiko napisal/-a:Ja, ta je bil. Imel ga je kolega iz Dobove pa mi je v soboto rekel, da ga je ze nekaj casa nazaj prodal in, da ga je ta kupec hitro poklical nazaj, da je Clio na strehi. Ne vem pa, ce je porihtan ali je recikliran!schkorc napisal/-a:@Kiko: Pa je sigurno bil to ta Clio?
So pa eni Clioti se kr zacarani
Clio je bil pravi lepotec!
No v glavnem me ni poklical, ko je prodajal
Pa se malo nostalgije, dve iz serije: Se pomnite prijatelji

Eno prvih srecanj "nasega" Rak-a
LP, Primoz
Potrpezljivost je bozja mast86-4PJ napisal/-a:vidm d ste se mel lusn![]()
cak pol si tega cliota prodav...ker si mev ker avto ? petko ?
Ja drgac je pa res blo kr lustn takrat. Nas je blo tolk, da smo se vsi poznal med sabo
LP, Primoz
Se se spomnem tega Clia, pa tudi Petke 1.7, takrat se sploh nisem vedel za RAK, ceprav sem bil ze nekaj let lastnik petke (takrat se bele)
. Sem pa bil na parih srecanjih od 2003 naprej pa nimam nobene slike od Clia, si ga takrat se sploh imel ali slucajno nisi bil na srecanjih (petka 1.7 je kar na parih slikah, pa tudi Scenik, ki ga je imel takrat brat od "petkarja 1.7"
)?
Imam pa tudi par slik od bivse rdece petke GTT (spet od brata od "petkarja 1.7"), ki jo je takrat kupil oz. menjal za katro moj kolega (to je bilo pomoje okoli 98-99 leta).
Imam pa tudi par slik od bivse rdece petke GTT (spet od brata od "petkarja 1.7"), ki jo je takrat kupil oz. menjal za katro moj kolega (to je bilo pomoje okoli 98-99 leta).