Imam renault espace 3, letnik 97 december in bi rad zaradi rosenja sip zamenjal filtre zraka v kabini. Ali mi lahko kdo pove, kje se ti filtri nahajajo in kako se zamenjajo in ce res prideta dva filtra L in Desni. Avto je brez klime in stresnega prtljaznika, zato me zanima, ce kdo ve, kje bi taksen prtljaznik dobil. ( seveda ne na pooblascenem servisu, ker je predrago ) In se tretja stvar, namrec pocil mi je bakreni konus, ki spaja cev ispuha med katalizatorjem in cilindri. Tudi to takoj kupim.
Najlepsa hvala za odgovore.
filter zraka v kabini - espace 97 + original stresni prtljaz
Do filtrov prides iz motornega prostora (tik pod vetrobranom skrajno levo in desno) tako, da najprej odstranis izolacijo pokrovov (2 plasticni matici) nato pa se oba plocevinasta pokrova, mislim da je vsak privijacen z stirimi torx20 vijaki.
Konus ima tole katalosko: 77 00 413 217 in stane okrog 20 eur pri renoju.
Pomoje ga tezko dobis se kje drugje.
Za prtljaznik vprasaj Festajna v Izlakah, http://www.avto.net/festajn/, pred casom je imel enega belega espaca 3.
Ali seveda na kakem drugem odpadu...
Konus ima tole katalosko: 77 00 413 217 in stane okrog 20 eur pri renoju.
Pomoje ga tezko dobis se kje drugje.
Za prtljaznik vprasaj Festajna v Izlakah, http://www.avto.net/festajn/, pred casom je imel enega belega espaca 3.
Ali seveda na kakem drugem odpadu...
Fantje, najlepsa hvala za odgovore. Prtljaznik sem nasel pri enemu starejsemu tipu v Cerknici in hoce zanj 100eur ( pri Malgaju v Trbovljah 600eur - verjetno je zlat ) za konus pa sem na renault servisu izvedel, da stane priblizno 60eur ( kar ocitan razlika 20eur ali 60eur ) Na filtre pa se cakam, saj jih je nekdo prodajal na Bolhi in sem jih narocil, samo tri dni ze cakam pa se ni nic prislo po posti!??. Me pa malo moti, da ni vec napisanega ali komentiranega kar se tice Espasev. Ali jih je tako malo, ali dobro delajo in se ne kvarijo???Fantje piste kaj o Renault Espasih Jaz osebno imam od lanskega septembra Espace 3 in sem kar zadovoljen z njim ( zaenkrat ), masino pa ima 2.0 benciner ( navaden ) in pravijo, da so to " vecne masine " Popije mi pa 1l olja na 15 000Km. Ali je to normalno, ker dajem vanj Elfa. Se enkrat najlepsa hvala in se priporocam za kakrsne koli debate o Espasih.
kot so ti ze fantje povedali,tisto za avspuh in prtljaznik,pa poklici 041322790ima tip doma 3 espace,glede filtrov,jih dobis v btc hala a,donit ali potokar 12 eu in na zalogi,v skatli dobis tudi navodila za zamenjavo,notri kjer se nahajajo filtri je taksna umazanija da priporocam temeljito ciscenje ne samo menjave,lp
Hmm, jaz bi imel za pisat, samo kaj ko se mi ne da, ali pa ni casa, ko se kaj dela.
Imam 1998 V6 avtomatika, enega zadnjih pred uvedbo can bus elektrike.
Iskal sem tocno takega, nasel v slo uvozenega in povprecno vzdrzevanega, no glede na to kar se zdaj prodaja na anet je bil vzdrzevan odlicno, po mojih merilih pa tako "za silo": motilo me je recimo, da sicer pooblasceni serviser ni naredil nujnih stvari - recimo sponarji jermenov so bili se prvi,...
Je pa (dobil vse racune) menjaval zadnje zavorne ploscice 3x zapored na 30tkm... nategun....
Kupil leta 04 pri cca 170tkm, zdaj imam ca 250t.
Masina laufa odlicno, brez posegov.
Nazadnje ko sem imel motor zunaj (zaradi menjalnika) sem menjal 2 sponarja verig, ostalo BP.
Menjalnik je bil zunaj 2x, prvic preventivno ob nakupu, cez 2 leti pa je shodil en iglicasti lezajcek.
Drugace avto se mi dopade super, je narejen res premisljeno in uporabno.
Deli so dragi, servisiranje vecinoma tezko. Veliko naredim sam, veliko pri prijatelju, ki mi tudi dele zrihta malo ugodneje kot direkt pri renoju, tako da zaenkrat se mi izide.
Aja, poraba je okrog 13 povprecna, s tem da "normalne" voznje ravno nimam; ali mesto, ali pa ac kjer vozim nekje 150-170.
Pa webasto vklapljam prakticno celo zimo po 2x dnevno.
Imam 1998 V6 avtomatika, enega zadnjih pred uvedbo can bus elektrike.
Iskal sem tocno takega, nasel v slo uvozenega in povprecno vzdrzevanega, no glede na to kar se zdaj prodaja na anet je bil vzdrzevan odlicno, po mojih merilih pa tako "za silo": motilo me je recimo, da sicer pooblasceni serviser ni naredil nujnih stvari - recimo sponarji jermenov so bili se prvi,...
Je pa (dobil vse racune) menjaval zadnje zavorne ploscice 3x zapored na 30tkm... nategun....
Kupil leta 04 pri cca 170tkm, zdaj imam ca 250t.
Masina laufa odlicno, brez posegov.
Nazadnje ko sem imel motor zunaj (zaradi menjalnika) sem menjal 2 sponarja verig, ostalo BP.
Menjalnik je bil zunaj 2x, prvic preventivno ob nakupu, cez 2 leti pa je shodil en iglicasti lezajcek.
Drugace avto se mi dopade super, je narejen res premisljeno in uporabno.
Deli so dragi, servisiranje vecinoma tezko. Veliko naredim sam, veliko pri prijatelju, ki mi tudi dele zrihta malo ugodneje kot direkt pri renoju, tako da zaenkrat se mi izide.
Aja, poraba je okrog 13 povprecna, s tem da "normalne" voznje ravno nimam; ali mesto, ali pa ac kjer vozim nekje 150-170.
Pa webasto vklapljam prakticno celo zimo po 2x dnevno.