Nakup prenosnika iz Grcije

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Nakup prenosnika iz Grcije

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Zdravo!
Zanima me, ce mogoce kdo pozna ta nacin prevzema in placila paketa. Ne bi rad, da me nategnejo. Gre se pa za applov prenosnik, ki pri nas stane dooosti vec denarja. Tole mi je poslal, mi je pa sumljivo, da naj bi slo vse prek TNTja...od placila do prevzema.
lp

Hello

I will send the laptop from GREECE
All the taxes of shipping will be paid by me so you do not have to worry about more expenses.We will make the deal only through TNT Express.
This is the way how it works:
1.First me ( The seller ) and you ( The buyer ) must be agree with the start of the transaction.
2 .You will need to send me your full name and address and a phone number to start the transaction with TNT Express.
3.I will leave the product in TNT Express custody, they will contact you with the invoice and details how to complete the transaction.
4.Along with the Shipping Confirmation you will be asked by them to deposit the money to their agent.
5.After you will complete the payment to them and the money is received by them your money will go into a secured account and they will remain there until you receive and test the product.
6.Once you receive the product , the payment will be released to me only if you are completely satisfied with the product. If you will not be satisfied , TNT Express will send the item back to me and they will refund your money.
If you accept my terms please send me your full details (full name and full address) and after that TNT Express will contact you with the next steps. Please send me your details only if you are 100% serious and sure that you want the product, because I will spend some time and money to make this transaction , and I don't want too wast time and money if you are not going to buy the product,
Thanks in advance and hope to hear back from you soon with an answer!
Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hm..pa kr on ti vse stroske placa? mal cudno tole :? da ne bos na konc brez denarja ostal, pa seveda brez prenosnika
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Ja, ce bos mel sreco bos dobil notri eno lepo "malo" rabljeno tipkovnico in pa crknjeno mis. Pa dobro ljudje kaj je z vami, da se vedno uspete nasedati razno-raznim internetnim trikom in piramidnim sistemom,...??!!
Bo treba organizirat kaksen tecaj oz. predavanje o vseh mogocih pogruntavscinah, ki jim nekateri Slovenci se (pa saj ne morem verjet, kaj dela pohlep) vedno redno nasedajo in nikakor ne kaze, da se bo to hitro koncalo.
Uporabniški avatar
slovenc

Pancho napisal/-a:Ja, ce bos mel sreco bos dobil notri eno lepo "malo" rabljeno tipkovnico in pa crknjeno mis. Pa dobro ljudje kaj je z vami, da se vedno uspete nasedati razno-raznim internetnim trikom in piramidnim sistemom,...??!!
Bo treba organizirat kaksen tecaj oz. predavanje o vseh mogocih pogruntavscinah, ki jim nekateri Slovenci se (pa saj ne morem verjet, kaj dela pohlep) vedno redno nasedajo in nikakor ne kaze, da se bo to hitro koncalo.
Od kje teb zdj pohlep???????? Prek ebaya stalno narocam, ker je pac dosti ceneje kot pri nas! In ja, tam je marsikaj 4x cenej k pri nas. Glede tipkovnice...pri tntju lahk pogledas prej kaj je v paketu.
Slika
Uporabniški avatar
jurre

jah pogledas..kes moras pa prej dat verjetno, dobil ga pa nazaj sigurn ne bos
Uporabniški avatar
slovenc

Sm pisal na TNT, da vidm ce majo kj zavarovano.
Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Js sm mislu kupit "novi" prenosnik preko bouhe. Ko sm ga kontaktirau je biu iz Grcije in ni znau govoriti Slovensko. Tako, da mi je blo sumljivo in nism nc barantau. Mogoce je isti tip.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

kolikor sem jest posloval z tnt, mi ta nalin ni bil nikoli predstavljen. disi po nategu.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
slovenc

Ja, neb se rad nategnil. Sam je pa res kr dost cenej. Cakam na odgovor TNTja drugac jih bom jutr pa se poklical.
lp
Slika
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

ja dobro povohej kaj ti ponujajo. ce je ena cunga lunga firma ali osebek ne jemlji. poglej se si edini prejemnik tega maila. tm pod properties klikni pa pod bc poglej ce je se kdo. ce ste navedeni po abecednem vrstnem redu vedi da je nateg. drgac pa lahko se meni posljes pa se malo bolj pogleda.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
slovenc

hehehe, hvala za podrobno razlago kako pogledat prejemnike :lol: um, ja lej sam men pise in mi lepo odgovarja na moja vprasanja. Pa ni western union, kjer ponavad nategujejo ampak kao prek TNTja. Moram se orenk pozanimat to jasno, sam gre se pa za okol 500eur tukaj. Ceneje mislm :D
Slika
Uporabniški avatar
jurre

prvi posten piramidni sistem a :lol:
Uporabniški avatar
slovenc

Bomo vidli, sam itak ne vid kesa, ce ne bom 100% preprican :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

jaz sem kupil pred leti laptopa iz nemcije...Star je bil 1 mesec, ravno sproban :) Za ful manj cene z garancijo in papirji ter orginal XP... Kupil sem ga od enega Turka preko UPS! :D Kes sem mu nakazal preko banke! Prenosnik deluje se danes, ga ima punca...Jaz sem si pred kratkim drugega kupo, tokrat v SLO.
Uporabniški avatar
slovenc

Tko nekak bi tud js upam, da ces prsu :wink:
Slika
Odgovori