Nasvet za ????
Takole zdaj sem si zamenjal spredno mrezico bom jutri dal slike gor. Meni je kr dobro izpadlo samo skoda da nimam CRNEGA CLIONA¨!!!
Kar se pa tice pobarvanih odbijacev pa vsak dan bolj razmisljam da pa mogoce le nebi bilo tako lepo.
A nebi bilo lepse da ostanejo taksni kot so pa si kupim komplet nov KIT pa vse zamenjam_??
LP MJ Lyte
Kar se pa tice pobarvanih odbijacev pa vsak dan bolj razmisljam da pa mogoce le nebi bilo tako lepo.
A nebi bilo lepse da ostanejo taksni kot so pa si kupim komplet nov KIT pa vse zamenjam_??
LP MJ Lyte
Hja kaj naj recem, bom pa 3 mesece konzerve jedu pa malo nasparu
Sam a mogoce kdo ve, a je ta kit se treba potem pobarvat ali ne? Mislim pa da ce ze je potem vsaj plastika pripravljena za barvanje, ne?
Tale mi je se bil najbolj vsec . Cena 1000 EUR (vauuu)
to sem nasel na reichhard motorsport-u
Mogoce ve za kdo kaj lepsega, boljsega??? (cenesega)??

Sam a mogoce kdo ve, a je ta kit se treba potem pobarvat ali ne? Mislim pa da ce ze je potem vsaj plastika pripravljena za barvanje, ne?
Tale mi je se bil najbolj vsec . Cena 1000 EUR (vauuu)
to sem nasel na reichhard motorsport-u
Mogoce ve za kdo kaj lepsega, boljsega??? (cenesega)??

glede cliota-spojlerji carzone niso vredni tistega dnarja!! najprej lepo kupis sprednji odbijac pa ne dobis nikjer meglenk ker original ne pasejo gor
pragovi so zakon saj sem jih tudi sam namontiral! Najboljse ce si sam zamislis in poisces koga ki ti tole naredi! Ce rabis majstra povej ti ga zrihtam!!
Meni stima ekstrene stvari ko bo koncan cel avtomobil bom objavil slikice!!!

Darkdog ql slikce!!
Pa cene???
Hmmm....ono drugi mi je full vsec!!!
A ti si iz Velenja???
Bi se lahko kdaj dobla na kakim drinku pa se malo pomenla o teh stvareh??
Aja Metallic RS Styling = Rally Sport Stylinga ali kaj ?????????
Kje pa lahko to kaj vidim???
Pa se to ma mogoce kdo feltne lite 15" za prodat OZ (ce je mozno take kot jih ma Cromo man??)
Lp MJ
Pa cene???
Hmmm....ono drugi mi je full vsec!!!
A ti si iz Velenja???
Bi se lahko kdaj dobla na kakim drinku pa se malo pomenla o teh stvareh??
Pa se to ma mogoce kdo feltne lite 15" za prodat OZ (ce je mozno take kot jih ma Cromo man??)
Lp MJ
Am, pravzaprav sem imel v mislih RS kot renault sport... zgleda pa nekak tkole:Mj Lyte napisal/-a:Darkdog ql slikce!!
Lp MJ

Tko no... mislm, odvisn kaksen okus imas. Jest bi zihr tole naredu. Pa ee mal lepse/hujse litke...