Vzigalne tuljave za Megane 1?
-
dr. jAcKaSS
Vzigalne tuljave za Megane 1?
Zivjo!
Kupujem novo vzigalno tuljavo, pa me zanima katero firmo priporocate. Glede na to, da sem ze vse 4 zamenjal, ocitno te Sagem-ove niso glih kaj prida.
Katero znamko priporocate in kje je to mozno kupit v Ljubljani z okolico?
Kupujem novo vzigalno tuljavo, pa me zanima katero firmo priporocate. Glede na to, da sem ze vse 4 zamenjal, ocitno te Sagem-ove niso glih kaj prida.
Re: Vzigalne tuljave za Megane 1?
Mislim da samo dvoje prodajajo, Sagem in se ene druge, s tem da so baje od Sagema slabse.dr. jAcKaSS napisal/-a:Zivjo!
-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
-
dr. jAcKaSS
Jutri imajo odprto pa poklici tja, morjo met.dr. jAcKaSS napisal/-a:Sm pogledu na spletno stran od motomat-a, pa pod proizvajalci nimajo navedenga BERU-ja.Tommy28 napisal/-a:Probi v motomatu v siski.dr. jAcKaSS napisal/-a:Ok, hvala. Kje pa prodajajo BERU v LJ?
Stvar je tem, da pelm v pondelk avto k mehankarju, pa morm material prnest s sabo.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ti kar poklic tja..ker nimajo vse na netu objavlenodr. jAcKaSS napisal/-a:Sm pogledu na spletno stran od motomat-a, pa pod proizvajalci nimajo navedenga BERU-ja.Tommy28 napisal/-a:Probi v motomatu v siski.dr. jAcKaSS napisal/-a:Ok, hvala. Kje pa prodajajo BERU v LJ?
Stvar je tem, da pelm v pondelk avto k mehankarju, pa morm material prnest s sabo.
-
dr. jAcKaSS