avto je prodal za 1300eur, ne 2000eur.Ziiga napisal/-a:Andrej pa se to. Vprasej kolega, kje je vidu racunico... unga ventilarja je prodou za ce mam prou v glavi 2000eur, pred tem, tik pred tem je delu generalko na masini... avto kleparsko obnovil...
Nevem, aj dau sam katalog za 2000eur?
Clio 1.8 16v l91
Drgac tistga sivga ventilarja se pa spomnm, ze na slikcah podrtija tak da svaka cast prodajalcu in pa tut kupcu k se je posteno zaj... Ma noben ventilar ni vredn 3k zdele. Tok bo dal sam ksn tak lastnik k duli k ga misl kar vecno met. Cene bodo sle pa gor, za 3 jurje je treba se mal pocakat
Ce to preracunamo v tolarje 700k dat za 15 let str avto 
Malo za salo malo za res:DragR napisal/-a:Drgac tistga sivga ventilarja se pa spomnm, ze na slikcah podrtija tak da svaka cast prodajalcu in pa tut kupcu k se je posteno zaj... Ma noben ventilar ni vredn 3k zdele. Tok bo dal sam ksn tak lastnik k duli k ga misl kar vecno met. Cene bodo sle pa gor, za 3 jurje je treba se mal pocakatCe to preracunamo v tolarje 700k dat za 15 let str avto
Ce za 16let starga vti-ja 6000eur zakaj ne za 15let starga ventilarja 3000eur?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1808585
Če je ravno, ni zabavno.
Ta honda ma na valjih namerjenih 185 konjev. Tisti k vejo zgodbo te honde bodo vedl da je narjena u nulo. Motor je dobesedno nov!moofdi napisal/-a:Ni point zdej kolk je zrihtana, ampak da je tud 15let star avto lahko vreden 3keur, kar za moje pojme Dulijev je, sm ga vidu se pri prejsnjem lastniku.SESCAR napisal/-a:Ce bi poznou to hondo bi drugac govoru.....
Nevem zakaj nebi biu ventilar vredn 3keur. Ce je postiman tko kot se zagre in ohranjen potem ne vidm razloga zakaj ne. Vredn je tolk kolkr ga lastnik cen, ce ga bo prodal je pa druga zgodba.
Sej se tud l.94 1.4 prodajajo za 1.200eur
Enigma motorsport
Bottom line, tako kot je vti vreden svojega denarja, je Dulijev 3keur+...Drmo napisal/-a:Ta honda ma na valjih namerjenih 185 konjev. Tisti k vejo zgodbo te honde bodo vedl da je narjena u nulo. Motor je dobesedno nov!moofdi napisal/-a:Ni point zdej kolk je zrihtana, ampak da je tud 15let star avto lahko vreden 3keur, kar za moje pojme Dulijev je, sm ga vidu se pri prejsnjem lastniku.SESCAR napisal/-a:Ce bi poznou to hondo bi drugac govoru.....![]()
Nevem zakaj nebi biu ventilar vredn 3keur. Ce je postiman tko kot se zagre in ohranjen potem ne vidm razloga zakaj ne. Vredn je tolk kolkr ga lastnik cen, ce ga bo prodal je pa druga zgodba.![]()
Sej se tud l.94 1.4 prodajajo za 1.200eur
Če je ravno, ni zabavno.
Ze zarad prakticno brezhibne karoserije je vreden precej vec, kot tisti razjahani na avtonetu. Pa tut drugo je use v dobrem stanju, morm potrkat da tako tudi ostane. Dragr, ce ti pa kej ne pase pri tem, da je zame vreden toliko, se pa ne sekiram prevec. Ce si ti svojga prodal za 2200eur, jebiga, js mojga ne bom. 
Stvar je v tem, da je eno se pogovarjat koliko je kateri avto vreden, ali za koliko ga lahko prodas. To nima smisla! Vsak posameznik pa ceni svoj avto kakor to cuti in prav je tako. Ce bi ga vsi cenli 3000, bi bila pac njihova cena taka oz. prblizno
Ce pa ga pol en prodaja za 1200 avtomatsko pol tudi boljsim pade cena
Jaz bom mojo turbico ko bo narejena cenu na 10.000, pa sem preprican, da ni nobenega na tem svetu, da bi jih odstel toliko za njo
Toliko boljse, bo pa ostala pri meni

Jaz bom mojo turbico ko bo narejena cenu na 10.000, pa sem preprican, da ni nobenega na tem svetu, da bi jih odstel toliko za njo
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
Ha ha s tisto hondo so bile pa res storije. Peljal sem se ko je bila se v Civicu 6. gen, ker motor drgac naredu Vojko za Simaka, ki ga je potem prodal Alexu. In ker je Alexov mehanik talent so pozabli nastavit predvzig je vse stalilo.
Da ne omenjam raznih varjant, kako so podrli pol masine zaradi kao pocenega sesalnega kolektorja, v resnici so pa samo pozabli prklopit motorcek prostega teka...
Ampak drugace je pa ta motor res odlicno narjen in zmapiran pri Ercu. Spica uglavnem. Jaz bi tudi dal Ercu samo dele ni "casa" za tak remap... 
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."