No opazil sem da mi kazalec za bencin cel cajt plese gor in dol! Ko pospesim kazalec se premakne gor in obratno! Kaj je tu narobe?!? In kako risit in kolk bi stalo popravilo??
slovenskisin napisal/-a:Se ti avto sklop, al lucka vklop ?
Prvo zacne svetit lucka za bencin pol pa zacne cukat k mu zacne benza zmankovat. Ko se avto poravna rabi par sekund da k sebi pride pol pa normalno laufa naprej.
men skace po ovinkih in tud pri pospesevanju in pri bremzanju! A kolega ima cist isti avto a njhemu niti enkrat kazalec ne zaniha! Ocitno imamo nekaj zjeb*no! Ali kaj bi to naj blo in kolk bi stalo popravilo! ker mene osebno to zelo moti!
EHHHH....tu pa ja ne bom sel menjat. Sj men je do zdaj se pri vseh avtih malenkost nihal kazalc. Pac pri 2h meganih malenkost vec. Sam da bi pa eureureur zato dajal...ni sans:D
Pa vem da je skoda denarja! Ampak ce ti pravim da me resno zelo moti! A se noben ni reko kolk bi stalo priblizno popravilo?!? Ali je to zahteven postopek popravila ali izi zadeva?!?
markoZ napisal/-a:Pa vem da je skoda denarja! Ampak ce ti pravim da me resno zelo moti! A se noben ni reko kolk bi stalo priblizno popravilo?!? Ali je to zahteven postopek popravila ali izi zadeva?!?