Popravilo Teflonov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Popravilo Teflonov

Odgovor Napisal/-a Serge| »

No mene pa zanima ce ma kdo kaksnega "svojega mehanika" ki bi mi zrihtu teflone pa batne obrocke.Gre se za R.Laguno 2.2 D,letnik pa 96...
Me pa zanima ce bi ze popravil,zamenjal za koliko denarja...Zadnjic je fotr enga prasu pa je reku 1000eur :shock: Pretirava.... :P

LP Serge|
Slika
Uporabniški avatar
benč

Odgovor Napisal/-a benč »

Sej se da najdit cloveka, ki bi ti to zrihtu za mogoce manj, sam mors vedet, da je to dost dela in malo kdo ti bo to kr tak naredu za mejhn dnar, mislim ce ravn takega cloveka ne poznas ga mas kr problem poiskat.
LP
Zadnjič spremenil benč, dne 07 Feb 2008, 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ne bo precej ceneje, malo ceneje pa je lahko...ene 800eur :lol:

Lej, mors vedt da drugace kot da se razdre motor ne gre. Glavna gred lahko ostane notr, glava pa karter pa obvezno dol (ja, nekak je treba bate ven dobit). tefloni so ta najmanjsi problem. ponavad je tko da kolkr je material...x2 je potem cena...jebiga, treba je nekak zvet :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Mogoce js poznam enga, PM-aj me. Materiala je skoraj nic ja, samo treba je celo masino odpret -.-
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Nevem kok so za 2.2 dti motor, lahk pa ti povem kolk je mene prsl. Tefloni pridejo manj kot 15eur, batni obrocki so drazji in sicer tam okoli 80eur, potem pa racunaj se na nove vijake glave in tesnilo glave 70eur, pristej se potrosni in...lahk dava tud X2 vse, za vsak slucaj ce je res tolk drazje to, pa zracunej kolk je delo :lol:

Drugace pa tud jest poznam enga oz. je tukej na forumu (MODRIdirkac).

Najprej povej zakaj bi ti sploh to menjal oz. kaj naj bi bilo narobe?
Enigma motorsport
Odgovori