Naspricaj isto kot jaz. Z Dinitrolom. Prodajajo ga (vsaj) v Mavrici v Crnucah, stane pa en sprej 8eur. Je pa en sprej zadosti za okoli dva kvadratna metra.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
post by axa666,ki je zgresil temo,tako da kopiram sm
axa666 napisal/-a:OOO lepo!! Vidim da se zverina prebuja od nesrece Prav fajn je vidt da se ne opusti take legende in odpelje na odpad ali razkosa.
Zelo vesel zate!!
Ironicno tudi moja turbo zverina(alfa 155Q4) je koncala svojo pot v nesreci in sem tudi jaz v procesu obnove(sam da bom prav celo karoserijo moral menjat nazalost).
Na tukaj ena slikca, da bos vidu da nisi edini z smolo
Liquid napisal/-a:post by axa666,ki je zgresil temo,tako da kopiram sm
axa666 napisal/-a:OOO lepo!! Vidim da se zverina prebuja od nesrece Prav fajn je vidt da se ne opusti take legende in odpelje na odpad ali razkosa.
Zelo vesel zate!!
Ironicno tudi moja turbo zverina(alfa 155Q4) je koncala svojo pot v nesreci in sem tudi jaz v procesu obnove(sam da bom prav celo karoserijo moral menjat nazalost).
Shusuglao napisal/-a:
s cem naj naspricam notranjo stran boka, tam kjer je bilo klepano je se vedno gol pleh?
bo kaksen vosek v redu?
Nujno pobarvaj najprej s temelno barvo in avtolakom, da ti ne bo rjavelo, cez pa z alukorjem, dobis ga v 10litrskih piksnah, precej bolj ugodno kot dinitrol (sicer je malo boljsi). Tako sem jaz zrihtal spodnji del svojega gtsa in od takrat nima pikice rje.
Moji renaulti:
Renault 21 GTS ph1 (1987)
Renault 21 TXI ph2 (1990)
Renault 21 Turbo ph1 (1987)
Renault 21 Turbo Quadra ph2 (1991)
Renault Clio II 1.2 RN (2000)
Renault 19 chamade 16V ph2 (1993)
Liquid napisal/-a:post by axa666,ki je zgresil temo,tako da kopiram sm
Zelo vesel zate!!
Ja notranjost se res ponavadi z voskom zasciti ...ampak ce je blo kaj klepano bi jst vseeno kolikor se da prestrihu z temeljno barvo (lahko tud kasn sprej na osnovi cinka ce nemores zdravn) pol pa se kasn vosk povrhu ali zascita ....sej ves tri krone kanadsko olje