Kot sem ze zgoraj napisu mi pri polnem obracanju volana nekaj poka. To se dogaja tudi med voznjo. Kaj bi to bilo
pokanje pri obracanju volana
pokanje pri obracanju volana
lep pozdrav
Kot sem ze zgoraj napisu mi pri polnem obracanju volana nekaj poka. To se dogaja tudi med voznjo. Kaj bi to bilo

renault laguna 2,2 dci privilege
Re: pokanje pri obracanju volana
Lahko da so le koncniki fuc, v najslabsem primeru pa je volanska letev ali polosovina.BERTO napisal/-a:lep pozdrav
Kot sem ze zgoraj napisu mi pri polnem obracanju volana nekaj poka. To se dogaja tudi med voznjo. Kaj bi to bilo![]()
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Mislim da vem za kaj gre!!!
Imel sem enak primer. Pojavljalo se je v kriziscih in ostrih zavojih...
V volanu zasrota tak da se ti volan smili a ne?
Zamenjati bos moral navojnico. Slej ko prej se ti bo preribala zicka za airbag in se ti bo vklopila lucka zanj...
Stos je v tem da jo dobis samo na servisu, zamenjajo pa ti celo volansko stikalo (rocke za brisalce, zmigavce, luci, radio.. )
Koliko sem placal vec ne vem a milil da cca 200 eur (poglej v eni od tem v preteklosti tu na forumu) tam sem celo ceno napisal.
Imel sem enak primer. Pojavljalo se je v kriziscih in ostrih zavojih...
V volanu zasrota tak da se ti volan smili a ne?
Zamenjati bos moral navojnico. Slej ko prej se ti bo preribala zicka za airbag in se ti bo vklopila lucka zanj...
Stos je v tem da jo dobis samo na servisu, zamenjajo pa ti celo volansko stikalo (rocke za brisalce, zmigavce, luci, radio.. )
Koliko sem placal vec ne vem a milil da cca 200 eur (poglej v eni od tem v preteklosti tu na forumu) tam sem celo ceno napisal.
Pomembno je al poka, al praska... ce poka poslusaj Shusa, ce pa praska ma pa najbrz prav Bojan. Pri meni na Espacu praska in lucka za air bag ze sveti 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si