Mehanik - NUJNO

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
markoZ
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a markoZ »

to sm naredo no naredilo se je naslednje! stirje celindri so iz levega proti desni govorim 1 sm dol vzel se je slisala razlika med delovanje tudi pri drugem in tretjem je bilo tako a pri cetrtem ko sm vzel dol pa je delovanje nespremenjeno!!!! Kaj menite o tem??
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
Uporabniški avatar
benč

Odgovor Napisal/-a benč »

Dober znak. to pomen al svecka al kabl al pa cinspula.
Pa kaj si ti probu kej sam razdret, pa to mal spucat
Zadnjič spremenil benč, dne 05 Feb 2008, 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
markoZ

ma kaki ce se js spravim neki delat na avtu pol to pomeni fatal error tko da boljs da prepustim to strokovnjakom! Uhh pol pravis da je dober znak to in da ni nix hujsega! A se lahko tako vozim?!? Kajti jutri bi mogel it na teren delat in nimam drugega vozila!!!

Kaj priporocate?
Uporabniški avatar
benč

Po vsej verjetnosti tuki res ni nic hujsega. pa po pameti
Slika
markoZ

No al kaj a se lahko vozim al pa je boljse da ga pa rajsi naj ne vozim! Ce ga pa lahko vozim pa kak ga naj vozim!
Uporabniški avatar
benč

ce mas moznost je bols da ga das rihtat, ce pa nimas se pa lahk glih tak furas ampak ga ne terat. se to mi povej, recimo peljes se 90km/h ti takrat avto kej cuka, ko konstantno drzis gas? Kak je odziv ce bi gas pohodu takrat- zacne cukat?
Slika
markoZ

ja avto ne cuka v visjih vrtjajih v nihjih pa je cukanja malo! ce pa naglo pohodim gas pa malo zacuka!!!
Uporabniški avatar
benč

Normalno se furi, ne pretiravat pa cimprej zrihti. Ce je tak kot si reku ni problema...po moje je kriv en konc vziga (al razdelilc al pa cinspula)
Slika
markoZ

Bom tokoj sporocil ko bo popravljeno kaj je tocno blo in zakaj se je to zgodilo!!! Upam da bo to v cim krajsem casu!
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

benc napisal/-a:ufff...prijatelj markoZ si zlo nesrecen clovek, kr je to zlo nesrecen letnik za to masino. Neb te rad strasil sam ponavad gre dihdunga na glav pa se zacnejo ti problemi. A ti kej vode zere? Drugac pa sej to ni tak strosek, dej sporoc
Tezave pri tem letniku so z 1.6e motorjem in ne z 1.4e motorjem. Ce kaj vem je bil 1.4e motor ze v R19 in je med boljsimi Renoultovimi motorji. Pomoje ti je sla vzigalna tuljava.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

sem bil na istem kot. cinspula je meni sla. vedet moras da sta 1 in 4 cilinder na eni cinsuli, 3 in 4 pa na drugi. je pa fino da ga das na diagnostiko, tm bo zihr pokazal
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Tadej

miko 55 napisal/-a:sem bil na istem kot. cinspula je meni sla. vedet moras da sta 1 in 4 cilinder na eni cinsuli, 3 in 4 pa na drugi. je pa fino da ga das na diagnostiko, tm bo zihr pokazal
Ah kako diagnostiko. Sam lahko odklapla pa bo prec ugotovu ce je vzigalna kriva. Menja jo pa lahko sam v 5 min...
Uporabniški avatar
benč

Tadej napisal/-a:
benc napisal/-a:ufff...prijatelj markoZ si zlo nesrecen clovek, kr je to zlo nesrecen letnik za to masino. Neb te rad strasil sam ponavad gre dihdunga na glav pa se zacnejo ti problemi. A ti kej vode zere? Drugac pa sej to ni tak strosek, dej sporoc
Tezave pri tem letniku so z 1.6e motorjem in ne z 1.4e motorjem. Ce kaj vem je bil 1.4e motor ze v R19 in je med boljsimi Renoultovimi motorji. Pomoje ti je sla vzigalna tuljava.
Letnik 96 in samo ti letniki tega motorja 1.4 je so mel tipicno napako, da je preplozal tesnilo na glavi. drugac je pa to zelo dober motor kot si reku
LP
Slika
Uporabniški avatar
Tadej

benc napisal/-a:
Tadej napisal/-a:
Letnik 96 in samo ti letniki tega motorja 1.4 je so mel tipicno napako, da je preplozal tesnilo na glavi. drugac je pa to zelo dober motor kot si reku
LP
No ne bom se prepiral, ker nisem zihr, samo vem da ma tocno ta letnik tezave z 1.6e motorjem (porozen blok motorja), za tezave z 1.4e pa se nisem slisal...
markoZ

Dame in Gospodje!

Danes zjutraj ob 8.00 sem se zbudil zelo napet! Kajti prisel je dan ko sem odpeljal avto k mehaniku. Po nekaj urah zivciranja in upanja da ni kaj hujsega z avtomobilom sem prisel nazaj k mehaniku. Mehanik pa glih avto skupaj dava. Vprasam ga kaj je blo ali je reseno ali nekaj pa mi mehanik pove nevem se bomov zgali pa videli :) Oki mehanik vse zasrafa in prizge motor!!! MOTOR DELA KK SVICARSKA URA!!!!!!!! Rekel je da je nekaj blo odpuscenega ... Po resnici povedano nimam pojma kj je blo vem pa da je se menjal svecke. Drugace pa motor zopet dela super!!! Vsem skupaj hvala za nasvete... Cenejsega popravila pa ni nikjer! Ziveli Ivek
Odgovori