Opazil sem da mi ne dela en cilinder!
Mehanik - NUJNO
Mehanik - NUJNO
Iscem mehanika ki na crno popravlja reanulte. Sem iz prekmurja in iscem nekga v blizini! A ima kdo kako idejo?!? NUJNO
Vem da en cilinder ne dela! Peljal sem k mehaniku in kot vedno mehanik nima trenutno casa zato so me "narocili" v sredo! Ampak kot vsak potrebuje avto sem tudi jaz tak. Mehanik je malo pogledal motor in rekel da je tu problem da kao cilinder dobiva prevec zraka in da to ni velika napaka in da lahko se vozim le naprej do srede... mehanik je tudi probal avto in je rekel da z motorjem ni nic narobe!! Zdaj pa mi nic ni jasno!
Ma kdo kako idejo?!?
Ma kdo kako idejo?!?
Vode mi ne trosi!!!! Zato mi je to zelo cudno vse skupaj! Kaj bi tukaj lahko blo. Mehanik je me potolazil ali mu ne vrjamem glih!!! V najhusjem prieru me lahko caka????
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
Ce te zanima najbolj crn scenarij, bi bilo to verjetno zariban ventil. Ampak, ce je mehanik rekel, da ni nic tako hudega potem verjetno ni to. Lahko da je res kak kabel ali pa celo samo svecka. Pri dihtungi pa ni nujno, da ti zre vodo, ker ti jo lahko prebije med dvema cilindroma in potem avto lavfa po treh, ker kompresija prebija iz enega cilindra v drugega.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Ma sam nevem kako naj opisem! V standgasu zelo grdo dela pospesuje dobro v malih vrtjajih ga cuka malo!!!!
www.facebook.com/avto.deli <- Vse za vaš jekleni konjiček
glede na to kar opisujes...lahk je vec stvari: lazje napake so al kabli al svecke al vzigalna tuljava. tezje so pa kot sm reku dihtunga al ventil.
Lahk pa nardis naslednje, ce mas cajt...pejt pa vzem kabl dol s tretjega cilindra pa bos vidu kak bo avto laufu. Ce crkne je slab znak, ce ne crkne in se stanje ne spremeni je to dober znak...
Lahk pa nardis naslednje, ce mas cajt...pejt pa vzem kabl dol s tretjega cilindra pa bos vidu kak bo avto laufu. Ce crkne je slab znak, ce ne crkne in se stanje ne spremeni je to dober znak...