Jap, amortizer je skoraj 100% spustil. Morem gumo dol vzet da precekiram kako pa kaj. Samo je dez. Ahhh, teh stroskov ni nikol konc!!!! Spet bo slo 150eur!!!! AAAAAAAA!
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Ja, ampak AMORTIZER!!! Ne recem, da bi vozu rally! Ampak po ravnem, niti cez lezece policaje nisem nic priletel ali pa kaj podobnega. Samo BOOM in je vsega konc.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
robi1000 napisal/-a:Jap, amortizer je skoraj 100% spustil. Morem gumo dol vzet da precekiram kako pa kaj. Samo je dez. Ahhh, teh stroskov ni nikol konc!!!! Spet bo slo 150eur!!!! AAAAAAAA!
Jeba ja... A pol bos se enga od KONI vzel? uzam od bilstein-a vse 4 ...tm okol 500eur so
robi1000 napisal/-a:Bom videl kaj pravi stric Amortizer. Ce lahko kej zrihta, ker novih amortizerjev pa zdaj ne grem kupovat. Definitivno ne.
Sej mas prav Ze tko je blo velik stroskov...nimas srece...Pomoje je tesnilo popustilo. To je tko kt pr men...kupu ene rabljene amortizerje, strsane in skrajsane...se predn sm zmontiru je en spustu k sm ga probavu ...jebi ga, vozmo stara jajca k jih je treba skos sraufat
Jest bi dal oba obnovit, ker se zna zgodit da ti bo tud ta drug spustu.
nightmare napisal/-a:Ja tud jst nism vozu rallya nit prejsn lastnik kokr naj bi mi blo znano pa so spustil pr 120000.So pa novi original okul 70eur semizdi.
Kok so pa kej stari teli KONI amortizerji??Pa a so bili montirani samo na tega cliota ali so bili ze na kaksnem drugem cliu. V primeru da so bili samo na temu (v kar dvomim) ima Koni drugace dozivljensko garancijo in more zrihtat, ce gre kaj v k...