Clio Williams l.94 No. 6035
Ma ni blo freezing cold. Ce se diplomatsko izrazim: "Ni bilo najbolj toplo."
Ne vem, kaj ste vsi eni zmrzljivci. Meni je bilo cisto ok. Mraz je relativen. Moj kolega Kregar hodi naokoli v kratkih rokavih tudi ko je zunaj blizu nule in ga nic ne zebe in nikoli ni bolan. Tko da on bi rekel, da je bilo toplo. 
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

V "ne najbolj topli delavnici" sva s Simonom najprej odstranila havbo in blatnike in ostale nepotrebne stvari z avta.
Tako nekako je izgledal avto ko sva ga "slekla":

Ker sva zelela da je delo opravljeno lepo in kvalitetno, se je Simon lotil pucanja mosta, ki je bil ves zamascen in od blata. Jaz sem v tem casu zascitil avto z Dinitrolom:

Avto je takoj lepse izgledal. Koncni rezultat na levi strani:

Ce se pa rja prebije cez tako plast Dinitrola, potem se pa vdam v usodo
:

Ko sem zascitil levo stran avtomobila, sem poln izkusenj obdelal se desno, ki je po mojem mnenju izpadla lepse. Sicer je pa tako ali tako vseeno, ker tega na ven ne bo nihce videl:

Res je da sem vecino casa jaz slikal, ampak obstajajo redki posnetki, ki dokazujejo, da sem tudi jaz delal
:

Koncni rezultat:

Ni nov, je pa opran z Pervollom:

Plastike, ki so med sipo in havbo so ze zelo dotrajane in vse polomljene. Upam, da kmalu dobim nove:

Zadnja fotka je na prvi pogled malce cudna za tiste, ki niso bili tam. V rokah namrec drzim racno 30 in pa stango, ki pride med amortizerji. Razlaga: Tisti dan nikakor nisva mogla dobiti racne z 30 gedoro. Kolega, ki nej bi jo posodil ga ni bilo doma, mehaniki pa tudi niso bili ravno navduseni nad izposojo, cetudi samo za 15 minut. Nazadnje sem jo staknil pri kolegovem ocetu, ki je mehanik in je res dober clovek. Kar se pa stange tice je pa tako, da je bila v avtu se od poletja, ker je takrat nismo mogli vzeti ven, ker je bila tako smotano prisravfana. Ko nama jo je z Simonom uspelo dobiti ven sva bila zeeeelo vesela. Zaradi tega tako triumfalno drzim tole stango in pa racno, ker je zmagala volja nad okoliscinami:

Kmalu montaza motorja...
Tako nekako je izgledal avto ko sva ga "slekla":

Ker sva zelela da je delo opravljeno lepo in kvalitetno, se je Simon lotil pucanja mosta, ki je bil ves zamascen in od blata. Jaz sem v tem casu zascitil avto z Dinitrolom:

Avto je takoj lepse izgledal. Koncni rezultat na levi strani:

Ce se pa rja prebije cez tako plast Dinitrola, potem se pa vdam v usodo

Ko sem zascitil levo stran avtomobila, sem poln izkusenj obdelal se desno, ki je po mojem mnenju izpadla lepse. Sicer je pa tako ali tako vseeno, ker tega na ven ne bo nihce videl:

Res je da sem vecino casa jaz slikal, ampak obstajajo redki posnetki, ki dokazujejo, da sem tudi jaz delal

Koncni rezultat:

Ni nov, je pa opran z Pervollom:

Plastike, ki so med sipo in havbo so ze zelo dotrajane in vse polomljene. Upam, da kmalu dobim nove:

Zadnja fotka je na prvi pogled malce cudna za tiste, ki niso bili tam. V rokah namrec drzim racno 30 in pa stango, ki pride med amortizerji. Razlaga: Tisti dan nikakor nisva mogla dobiti racne z 30 gedoro. Kolega, ki nej bi jo posodil ga ni bilo doma, mehaniki pa tudi niso bili ravno navduseni nad izposojo, cetudi samo za 15 minut. Nazadnje sem jo staknil pri kolegovem ocetu, ki je mehanik in je res dober clovek. Kar se pa stange tice je pa tako, da je bila v avtu se od poletja, ker je takrat nismo mogli vzeti ven, ker je bila tako smotano prisravfana. Ko nama jo je z Simonom uspelo dobiti ven sva bila zeeeelo vesela. Zaradi tega tako triumfalno drzim tole stango in pa racno, ker je zmagala volja nad okoliscinami:

Kmalu montaza motorja...

Robi, avto ze zdej lepo gre in ko bos se olje zamenjal in ga pritisnil do konca bo spica. Glede ventilov sem ti pa hotel se to povedat zadnjic ko sem moral odlozit telefon zaradi policajev, da se ne sekirat prevec. Ce bo kriza bos pa kupil nove ventile (ki niso nevem kaksen strosek) in bo uredu. Lahko pa da bo ze olje odpravilo problem.
p.s.: Mors pa priznat da gre moj kr dobr, glede na to da je 1.3 jajcek
Se slisimo kaj
p.s.: Mors pa priznat da gre moj kr dobr, glede na to da je 1.3 jajcek
Se slisimo kaj
Enigma motorsport
Gre vrejdi ja, sploh za 1.3 mlincek. Mico bi rad probal s tabo.
Ah zaradi ventilov se ne sekiram prevec. Pac "heavily modified engine"
. Bolj mi gre na zivce tisto pokasljevanje na zacetku. Bova enkrat z Ziigom pri Babniku mal raziskala te zadeve. Pa manseto morm menjat na polosovini ker je pocena. Pa tudi se mi ne zdi da avto res gre. Od 2000 pa do 3500 se mi zdi da res rukne pol pa ne. Res je, da je samo enkrat sel vec kot 4k ampak se mi zdi da se tam malo ustavi. Se more se malo uteci.

Tlele mas link o tisti teoriji o ulaufavanju motorja k sm ti govoru --> http://www.mototuneusa.com/break_in_secrets.htm
Pa prijetno branje
Pa prijetno branje
Enigma motorsport
Z ventili ni nic narobe, le malo glasni so po obdelavi.
@Drmo: Ja sej po tem delam.
Kaj mislis, da bi sel tisti pull-out, ce bi uber nezno ulavfaval avto? Sicer ga ne tiscim, ampak ga pa mal prtisnem v nizjih obratih.
@Drmo: Ja sej po tem delam.

si pomislil da ti je morda jermen malo preskocil za kak zobrobi1000 napisal/-a:Z ventili ni nic narobe, le malo glasni so po obdelavi.
@Drmo: Ja sej po tem delam.Kaj mislis, da bi sel tisti pull-out, ce bi uber nezno ulavfaval avto? Sicer ga ne tiscim, ampak ga pa mal prtisnem v nizjih obratih.
slabi drocniki?