ja sej to mam u planu sam morem tega modela iz sihta spravit k je pridn k sam satan pa sam dela (kok se mu lub)86-4PJ napisal/-a:ti pjt sam do nega p presraufi iz negovga na svojga pa sliki pa je
DIMENZIJA GUM???
hhaha hahah hahha hahhaBorutG napisal/-a:Sej ni treba da je on zraven, tablca je verjetno imel v mislih, da medtem ko je tvoj kolega v sluzbi ti premontiras gume z njegovga na svojga in poslikas, nato pa das nazaj. Tablca, vide se ti da si iz Lj konca
hehe a mislis da bi ga k orubl hmmmmm ideja ni slaba86-4PJ napisal/-a:sam res:D borut me je izdov![]()
ce rabs pomoc plemenko pr tem sam povej![]()
![]()
hmmmm ja no ,sej ves pa bi pa nebi, pa bi pa nimam cajta ,pa nebi k je ura ze velik , pa bi k je pol pocen , pa nebi ker s mi nelub laufat, pa bi pa nebi........
nic cakat hitro po felge stopitplemenko napisal/-a:hehe a mislis da bi ga k orubl hmmmmm ideja ni slaba86-4PJ napisal/-a:sam res:D borut me je izdov![]()
ce rabs pomoc plemenko pr tem sam povej![]()
![]()
hmmmm ja no ,sej ves pa bi pa nebi, pa bi pa nimam cajta ,pa nebi k je ura ze velik , pa bi k je pol pocen , pa nebi ker s mi nelub laufat, pa bi pa nebi........![]()
![]()
![]()
Ma ne plamenko, saj mu jih nebi rubil, kakor bi se tablico ali pa kdo drug iz Lj izrazil, bi si jih samo malo 'sposodil'
V tvojem primeru bi bilo pa to se celo res, saj bi jih samo premontiral na tvojga, preveril izgled, pofotkal in stestiral, ce pase in ce je vse ok, nato bi mu jih pa vrnil. (bi bilo pa lepo da bi mu jih nazaj privijacil) 
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
tko lep dan je danes k tko lepo dez pada
jst pa se zej nisem nabavu plexija da ustvarim birkov recept za plave stevce na mojem renojcku
kak je hudo k sploh nevem ke naj nabavim toto plastiko od plexija pr nas bemti misa hehehe
morm se pa pohvalt da smirgl papir pa ledike pa sem ze nabavu hehe kao (ker sem mel ze doma ):lol:
ce gdo ve ki na mojem koncu majo to pa klk priblizn pride se kr priporocam
jst pa se zej nisem nabavu plexija da ustvarim birkov recept za plave stevce na mojem renojcku
kak je hudo k sploh nevem ke naj nabavim toto plastiko od plexija pr nas bemti misa hehehe
morm se pa pohvalt da smirgl papir pa ledike pa sem ze nabavu hehe kao (ker sem mel ze doma ):lol:
ce gdo ve ki na mojem koncu majo to pa klk priblizn pride se kr priporocam
Zal se nism prpopu svojih slikc na galerijo ampak tud to sledi!!!
mislim da kuj kmal lahka pa danes ze dam gor fotke sam so stare ze 4 mesece in je sedaj avto z rahlim modifikacijim ampak za pokusno bojo hehe
grem kr u galerijo pa prpopam gor tale moj nic stroj hehe
(nic pa zato ker mate vsi neke hude masince jst pa komi 1.8 rti)
edit: je ze v galeriji
mislim da kuj kmal lahka pa danes ze dam gor fotke sam so stare ze 4 mesece in je sedaj avto z rahlim modifikacijim ampak za pokusno bojo hehe
grem kr u galerijo pa prpopam gor tale moj nic stroj hehe
(nic pa zato ker mate vsi neke hude masince jst pa komi 1.8 rti)
edit: je ze v galeriji
nevem zakaj bi zamenjal na ozjo gumo ce imas sedaj sirsoDeurJ@N napisal/-a:Mene neki zanima cist tko...
Em, mam ene alu feltne ki imajo gor gume 185-55-14. Zanima me ce bi blo kaj komplikacij ce bi sle gor gume dimenzije 175-65-14? Potem bi ble pac ozje gume gor. Bi blo kaj narobe, pa kako bi zgledalo?
pomoje nima kej bit narobe sam zgledal pa neb neki nevem kak