Mene zanima, kako je to mogoce, da imam tisti vzigalnik za cigarete prizigat (in ostalo vtikat) v Meganu II coupe 1.9 dci ampak dela mi pa ne. Sem sel gledat k varovalkam in tam kjer je v shemi narisana varovalka za pepelnik sploh ni noter varovalke niti ni jezickov, da bi dal varovalko noter. Se pravi zgleda, kot da sploh ne bi imel tistega vzigalnika.
A so to mel vsi avtomobili tist vzigalnik, ne pa vsi tudi vezave (paket za kadilce v opciji)????
Zanima me zato, ker je zelo prirocno za ostale elektronske stvari, ki se lahko vstekajo noter.
Zdaj edino, da je vzigalnik sam oksidiral in ni bil nikol uporabljen, samo mi se vedno ni jasno zakaj bi avto potem imel vzigalnik, ce recimor ni imel paketa za kadilce in zaradi tega tudi ne napeljave.
Pozdravljeni imam megane-a II 1.6 16v in isti problem kot FBR. Ni elektrike v vticnici. Je prostor za varovalko ampak ni jezickov ki bi jo drzali. V cem je finta? Prosim da mi kdo razlozi oz pove ce se da kaj naredit. Hvala
LP
TluAneR<--- napisal/-a:Pozdravljeni imam megane-a II 1.6 16v in isti problem kot FBR. Ni elektrike v vticnici. Je prostor za varovalko ampak ni jezickov ki bi jo drzali. V cem je finta? Prosim da mi kdo razlozi oz pove ce se da kaj naredit. Hvala
LP
Smo ze trije
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
jebemo, danes pogruntal pri svojem, da tud nimam stroma noter. Bom jutr pogledal se pri varovalkah, sam a ni ista varovalka za radio, display in vzigalnik? je pa ph2 coupe.