Ko nardim vam bom povedal kolko vec sem imel pri izpusnih plinih... ce so opazili vzmeti itd..
Tehnični pregled
Hm sem bil prejsnji tedn na pregledu pa sem mu ze drugic nasedel na valjih.. pa ni nic tezil.Lani mi je sicer rekel naj si do drugega leta zrihtam papirje pa si se kr nisem in sreca da sem letos skozi prisel.. je pa tudi res da je drugo bilo na avto vse tipi-topZOIS napisal/-a:saj na AMZS nikoli niso komplicirali!
dokler z avtom ne nasedes tam na kanalu in na na valjih nebojo nic rekli!

Evo ga...danes bil na tehnicnem.
Plini so sli skoz, na koncu se mi je zapicil v felne (prvic v stirih letih), ampak hvalabogu sem mu beli karton pokazal..in je slo.
Je pa ta tip tudi prvi, i je opazil, da imam od zadaj v meglenkah pozicijske in stop luci zmontirane. Ker takrat ko sem to montiral zanalasc nisem hotel vezat diodo, mi ob pritisku na bremz na armaturki zasveti luc za zadnjo meglenko. In to je takoj videl, ampak ni nic tezil.
Za nastavek na univerzalnem loncu ni gnjavil.
Eno leto spet mir
Epilog:
hujsi so postali.
Ker ce boste to temo gledali od zacetka, sem pred parimi leti pisal, da gre vse brez problemov.
Plini so sli skoz, na koncu se mi je zapicil v felne (prvic v stirih letih), ampak hvalabogu sem mu beli karton pokazal..in je slo.
Je pa ta tip tudi prvi, i je opazil, da imam od zadaj v meglenkah pozicijske in stop luci zmontirane. Ker takrat ko sem to montiral zanalasc nisem hotel vezat diodo, mi ob pritisku na bremz na armaturki zasveti luc za zadnjo meglenko. In to je takoj videl, ampak ni nic tezil.
Za nastavek na univerzalnem loncu ni gnjavil.
Eno leto spet mir
Epilog:
hujsi so postali.
Ker ce boste to temo gledali od zacetka, sem pred parimi leti pisal, da gre vse brez problemov.