2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Bel, moder pa rumen zazigajo 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večSej ne morem verjet, da smo ga docakal pred marcem (vsaj fotke)
.
Pa sej je kr luskan, sam zadnji odbijac mi se kr ne potegne, sem upal da ga bodo se malenkostno spremenil pri sportu.
Vsaj na fotkah je avto res se mogoce malo visok.
Katere felge so zdej 17" in katere 16"? Grafitne 17", srebrne 16"? Tam na linku je bilo prebrati da bo CUP mel 17" navadni pa 16". Lepo bi blo ce bi ble 17ke taksne kot na konceptu, se mi zdi da mu ful pasejo (pa da bi bil CUP kaksna 2cm nizji
).
Upam, da se bo prodajal v rumeni barvi, pa temno siv bi tudi znal bit zanimiv.
Za UK bi naj bil naprodaj od septembra po predvideni ceni od 12.000 funtov.
LP, Primoz
Pa sej je kr luskan, sam zadnji odbijac mi se kr ne potegne, sem upal da ga bodo se malenkostno spremenil pri sportu.
Katere felge so zdej 17" in katere 16"? Grafitne 17", srebrne 16"? Tam na linku je bilo prebrati da bo CUP mel 17" navadni pa 16". Lepo bi blo ce bi ble 17ke taksne kot na konceptu, se mi zdi da mu ful pasejo (pa da bi bil CUP kaksna 2cm nizji
LP, Primoz
Grafitne so 17", tiste druge pa 16.schkorc napisal/-a:Sej ne morem verjet, da smo ga docakal pred marcem (vsaj fotke).
Katere felge so zdej 17" in katere 16"? Grafitne 17", srebrne 16"? Tam na linku je bilo prebrati da bo CUP mel 17" navadni pa 16". Lepo bi blo ce bi ble 17ke taksne kot na konceptu, se mi zdi da mu ful pasejo (pa da bi bil CUP kaksna 2cm nizji).
LP, Primoz