dober homologirani lonec????
-
Gost
-
Gost
Danes sem si nabavil nastavek od remusa... waj kak je lepi.. ima vrezano REMUS, trikotnike pa glavo od lisice ali kaj to predstavlja.. 15k + sportni lonec mi pride 10k + delo 5k ... ce je vse res je vseskup 30k in to vse delajo v MS, nardi ti pa tak glasno kot zelis.. vse tak nardi kot hoces samo kasnejse reklamacije neupostevajo ce je preglasno hehe. Imel je neke Jokra nastavke no ja cena je 8k za najdrazjega... remus je le remus, pa izgled je 10x lepsi.
Kaka finta je v tem da zvok gre iz lonca ne pa iz nastavka.. potemtakem ima to skoraj isti zvok na vsakem avtu... kak se izdela sportni lonec da ima vsak drugacen zvok? To nerazumem.. a ve keri
Kaka finta je v tem da zvok gre iz lonca ne pa iz nastavka.. potemtakem ima to skoraj isti zvok na vsakem avtu... kak se izdela sportni lonec da ima vsak drugacen zvok? To nerazumem.. a ve keri
Za to nevem ce obstaja homologacija.. to je le zadnji del... za sportni lonec spet neobstaja homologacija.... jaz sem ga vprasal, pa mu sploh ni blo jasno zakaj bi trebalo to homologirati.... lonec je lonec, koga briga kaki lonec je.. ce gre cez tehnicnega nemore bit nic narobe.... za to mi ni nic dal, to so prodajali pod pultom.
-
Gost
ja kot je stripy rekel, novak ma ene papirje ki ti jih da poleg, ni ravno tuv, ampak za homologacijo bo v redu. Vsaj men so tak rekli tam pr novaku. Pa se pocen je 20ksit je lonec pa okrog 7-10k so nastavki.
Glasnost se pa stela z enim takim sraufom pri loncu, bom probal prilepit sliko.
Mastter kje pa si kupil lonec?
Glasnost se pa stela z enim takim sraufom pri loncu, bom probal prilepit sliko.
Mastter kje pa si kupil lonec?
RENAULT CLIO
za lonec OBSTAJAJO PAPIRJI mastter
ker jih tut mors met!
jaz za mojo Jokro (Galant) tut dobo papire ..
samo sem si jih pozabo skopirat pa sem jih pusto na RTI -ju .. zal ..
ker jih tut mors met!
jaz za mojo Jokro (Galant) tut dobo papire ..
samo sem si jih pozabo skopirat pa sem jih pusto na RTI -ju .. zal ..
Zadnjič spremenil ZOIS, dne 24 Maj 2004, 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Jaz grem jutri (torek) v MS k Avto-Asta polek poligona da mi zmontira sportni lonec, ko os ravno dobili vse vrste.. navadnega, dusenega, dvojno dusenega.. bom videl kerega bom dal.. + mi se zmontira gor nastavek ko sem ga vzel remusa.. papirjev pac nebo.. to niti ni treba homologirati ali kako je z tem. Lonec je lonec. nastavki pa nimajo homologacije.