Zaklep na vratih prtljaznika-megane grandtour

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
kajjak33
Kraj: ptuj

Zaklep na vratih prtljaznika-megane grandtour

Odgovor Napisal/-a kajjak33 »

V prejsnjem postu sem opisoval problem z menjalnikom, imam pa se en problem in sicer z odklepanjem zadnjih vrat ( na prtlazniku).
Preveril sem stikalo na zadnjih vratah in mehanizem kljucavnice. Oboje dela na drugem avtomobilu. Torej je problem nekje drugje. Ima kdo kaksne izkusnje?
kajjak33

Ravno sem izvedel da je baje defektna centralna enota, ki skrbi za zaklepanje in zascito, ki ba je baje kodirana.
Naj bi pa nekje v domzalah obstajal nekdo, ki to popravlja.
A mogoce kdo ve kdo je to. Kaksen telefon?
lp
kajjak33

Zadeva popravljena. Crknila UCH enota, ki sem jo popravil. Izgleda da je bil kriv motorcek ki odklepa vrata prtljaznika. Bi bilo ze prej ampak sem tezko prisel do materiala.
Torej sem zadevo nastudiral in ce bo imel kdo podobne probleme ali kaj drugega z UCH eoto se mi lahko javi. Materiala imam se nekaj..
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

kajjak33 napisal/-a:Zadeva popravljena. Crknila UCH enota, ki sem jo popravil. Izgleda da je bil kriv motorcek ki odklepa vrata prtljaznika. Bi bilo ze prej ampak sem tezko prisel do materiala.
Torej sem zadevo nastudiral in ce bo imel kdo podobne probleme ali kaj drugega z UCH eoto se mi lahko javi. Materiala imam se nekaj..
Na kaksen nacin si diagnosticiral napako? Namrec, meni so jo zamenjali (garancija), simtomi pa:
-nezapiranje sip po diagonali (sprednja-leva, zadnja-desna)
-nepravilno delovanje klime
-nedelovanje senzorja za dez

Reset v obliki power off/on vozila je zmeraj pomagal.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Odgovori