filter

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

Jz mam cez leto (pozimi je prevec mraz) sportni filter gor na 1.4 energy pa je kr zvok no :D
Bomo vidli zdj k ga dam spomladi nazaj notr k bo se auspuh neki dodal zraven ;)
Ma da poje kot 16V
Uporabniški avatar
Svamca
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Svamca »

Jest vem pr cliotu l. 96-97 z d7f motorjem pa konicni filter da se zadere tolk da vrjet ne mors, in folk se res obraca za tabo, tko kot je Ziga00 reku!!!
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
litlleracer
Kraj: il.bistrica

Odgovor Napisal/-a litlleracer »

ja js sm ga meu sam poskusno gor na 1.2 motorji(clio) pa se fajn zadere...zdej iscm ksna kolena in ostale dele da ga speljem kam blizje zrakci 8)
sam neki me zanima...sm klical en dan u techno racing in mi je en tipo reku da se neda nobenga filtra homologirat :lol:
nevem kaj njim nej jasnu al kai?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Filter ne spada pod predelavo in ga ni potrebno homologirat. Poklicte mal na lpp pa praste :wink: Ze pol leta nazaj ga ni blo potrebno, ker sva z bratom prilozila vse papirje in vpisala na list pa se noben tud taknu ni v to. Pa ni noben konicni filter da ne bo pomote...no bom dal slikco da se bo vidl o cem govorim.

Slika
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
bestsoundever
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a bestsoundever »

Sorry za OT: mene zanima ce dam na renault megane coupe 1.6 sportni filter z dvojnim konusom gor.. ali bo zvok dober?

Hvala LP
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

bestsoundever napisal/-a:Sorry za OT: mene zanima ce dam na renault megane coupe 1.6 sportni filter z dvojnim konusom gor.. ali bo zvok dober?

Hvala LP
Ja drl se bo ko pretepen otrok :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
bestsoundever

Pa js resno sprasujem :roll: kr ko sm dal na forda 1.6 16v filter z dvojnim konusom ni blo nc, smo dal enakega na 1.4 hondo civic se je drla k honda :D noro.. enako na fiat bravotu, kaj pa na meganu coupe? 1.6?
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Bo dober zvok, preizkuseno ze dolgo nazaj na maminem meganu 1.6e (8v). :D

Res pa je da novejsi megani 1.6 16v (98')ne resonirajo tolk ampak bolj zamukajo. Vsaj pri enem kolegu je bilo tako.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
bestsoundever

Hehe saj ta megan je 97letnik :D Ja hvala za odgovor to sm hotu slisat ;) LP
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Evo z moje teme:

megane 1.6e
Tadej napisal/-a:Evo se dva filmcka, men na compu zvok ne dela, na telefonu pa. Upam da vam bo delal zvok.

posnetek1
posnetek2

Evo pa se en free 3gp player.
Uporabniški avatar
en3rgie
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a en3rgie »

vidm da je ze velik tem odprtih o teh filtrih ampak useeno.kuk je lahko velka cev za filter ?kater je najbolsi ? da se najbol zadere .. enojni konus al dvojni?
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

Cevka za filter naj bo cimvecja
filter je pa cist vsak enak oz ni nekih vlkih razlik ker je cist vse odvisno od motorja in sestave
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

en3rgie napisal/-a:vidm da je ze velik tem odprtih o teh filtrih ampak useeno.kuk je lahko velka cev za filter ?kater je najbolsi ? da se najbol zadere .. enojni konus al dvojni?
Jaz mam en filter k se dere k nor, lahka folk s foruma potrdi, pa se cev mam se iz mojega megana, ce te zanima poslji PM...
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

za zvok sploh ne rabis filtra kot prvo. je dost da vse skup dol vzames in das gor mamine najlonke. Ce ze kej doda k "barvi" zvoka je to pol cev, katera je pa spet odvisno kaka je. plasticna bo sigurno bol drek naredla kot kej druzga. Lahk ste pa sam faus vsem ki majo korejce in japonce se mi zdi da jih ni bolsih masin kar se zvoka tice ko filter dol vzames ;)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

umlinar napisal/-a:za zvok sploh ne rabis filtra kot prvo. je dost da vse skup dol vzames in das gor mamine najlonke. Ce ze kej doda k "barvi" zvoka je to pol cev, katera je pa spet odvisno kaka je. plasticna bo sigurno bol drek naredla kot kej druzga. Lahk ste pa sam faus vsem ki majo korejce in japonce se mi zdi da jih ni bolsih masin kar se zvoka tice ko filter dol vzames ;)
Se mi zdi,da se jim ventilar kar lepo po robu postavi. :wink:
Zaklenjeno