Nosilci motorja laguna II dci
Nosilci motorja laguna II dci
A ma morda kdo izkusnje z menjavo nosilcev motorja??
Pri vziganju in ugasanju se avto precej strese, zadnje case pa opazam, da mi vedno bolj vibrirajo plasticni pokrovi spredaj pri motorju kateri zvok se kot ropotanje prenasa v potniski prostor. Kateri nosilec je ponavadi slab??
A je morda po vasih izkusnjah kaj drugega vzrok za to??
Zahvaljujem se vam za pomoc.
Lp
Pri vziganju in ugasanju se avto precej strese, zadnje case pa opazam, da mi vedno bolj vibrirajo plasticni pokrovi spredaj pri motorju kateri zvok se kot ropotanje prenasa v potniski prostor. Kateri nosilec je ponavadi slab??
A je morda po vasih izkusnjah kaj drugega vzrok za to??
Zahvaljujem se vam za pomoc.
Lp
Nosilec motorja
Ce vozis katerokoli laguno razen 2.2dci ne bi smel imeti tezav pri nabavi novih nosilcev (kopije seveda). Za omenjeno 2.2 dci pa nobena kopija ne pase. Trgovec mi je dal vse za domov in za preizkusit, pa ni nobena pasala. Zamenjal sem spodnji vzdolzni nosilec (imenovan tudi kost-zaradi oblike) in zgornji desni (na karoserijo). Skupaj s poputom brez dela 130 E (original seveda).
Lp

Lp
Kako pa dobis taksen popust?[/quote]
Jaz sem nosilce vzel preko prijatelja, ki je trgovec z avtomobili in kot redna stranka v trgovini GMT dobi popust do 30%. Vecjega popusta kot 30% pa po moje ne da nihce, tako da si pridrzujem pravico, da v ceno 70 EUR za original zgornji nosilec + spodnji vzdolzni zal ne verjamem. Pa se zmotil sem se, popust je bil 20%, ker je bil material narocen iz renaulta. Bom sedaj tocno prepisal z racuna, ki sem ga uspel najti:
Bruto: 159,72
Popust:19,97
DDV: 22,63
Za placilo: 135,76

Jaz sem nosilce vzel preko prijatelja, ki je trgovec z avtomobili in kot redna stranka v trgovini GMT dobi popust do 30%. Vecjega popusta kot 30% pa po moje ne da nihce, tako da si pridrzujem pravico, da v ceno 70 EUR za original zgornji nosilec + spodnji vzdolzni zal ne verjamem. Pa se zmotil sem se, popust je bil 20%, ker je bil material narocen iz renaulta. Bom sedaj tocno prepisal z racuna, ki sem ga uspel najti:
Bruto: 159,72
Popust:19,97
DDV: 22,63
Za placilo: 135,76