tok mal sm se okol zanimu pa se mi zdi, da je tule najbolj primern forum, da to vprasam. Kje bi lahko dobil bodykit od coupe maxija? in koliko bi to trenutno stalo? Malo sem gledal stare teme pa sm nekje zasledil govora o tem..sam je blo skoraj 3 leta nazaj... Zanima me zgolj informativno...
upam, da take teme se ni...cene pa me prosim prestavite tja.
sm racuni da pol treba vsaj se 10x 18 pecikle gor da kukr tolk zgleda.te tud pridejo nekje 1500eur ce hocs orng..pa se licarija celega avta.. je pa dare omenju da se prodaja komplet skoljka od maxija..14keur
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več
denar je denar ja... seveda se zanimam zgolj informativno. Sem pa najdel zdaj kit v Prima Racing. in je res taksna cena kot si rekel oz natancneje 995 funtov felge avto potem nujno rabi...ker, ce ne brez veze devat tok dnara za bodykit. Kar se tice kleparije pa licarije pri meni ni problem...saj bi se avto delal doma. sam mi je pa izgled maxi res hud...
mene tud drzi ze nekaj casa... sm k potegne tolk enih stroskov za sabo...
najvecji strosek so feltne.. te nardijo avto. morjo bit pa res zadaj vsaj 10x18 pa 245 guma gor, da zgleda
sam kit ni drag ce racunas da dobis oba odbijaca,blatnike,boke,pragove...
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več
stroski so tisto ja... pa itak bi mogu se predelat prednje dele ker jaz imam mk2..tko, da odbijac bi 100% mogu predelat. Za blatnike pa nevem kako je z luknjo pri zmigavcih...mogoce je celo ista jao ko bi lahk kupil tak avto...pri vsakem avtu hocem, da ma avto vso mozno opremo za tist model...pa vse original sportne dodatke firme...pa celga hudica... ah lahko je bilo k smo mel 19ko 1.8 16v...si vsaj mel vso mozno opremo pa se sportna je bla najbl od 19k
Moznost je da bi to prek e-baya dubu..... npr. iz nemcije, kjer te postnina nebi tok velik prsla...drgac se da pa tut kostum posert ga za relativno mal dnarja....predvsem bo pa strosk strihanje...ker bo treba "ceu" auto barvat...
sej to je...tut sam bi ga lahk siru...sam najraje je kupit pa pol tist obdelujes...sam ce bi denar biu... kar se tice barvanja je sam barva in material strosek. K sreci je fotr Avtoklepar in licar in je reku, da bi mi on barvu...kar je dodaten + za mene.
samo ce pa tk gledamo. Mi je mojega skoda unicit, ker je avto res u nulo ohranjen. In sem razmislju, da bi kupil enega lazje razbitega coupeja ph1. PAc lahko sta sipjena oba boka sprednji konec... in bi njega ornk naredil tocn takega:
Sam kaj k zvimo u taki drzavi, da je ze 100eur velik dnarja.