No alo to pa hocm slisat, rabm zice? tapete?andrej86 napisal/-a:si ze kdaj slisal za karambolirane avterobi1000 napisal/-a:Zadnja prema je pri Williamsu enaka kot pri 16V tako da to ni tezko dobit, samo kje si pa staknil "wide-track" od williamsa (polosi in ostalo)?
clio RSi is born by Andrej86 update (stran 17.)
le kak se grebejoZiiga napisal/-a:No alo to pa hocm slisat, rabm zice? tapete?andrej86 napisal/-a:si ze kdaj slisal za karambolirane avterobi1000 napisal/-a:Zadnja prema je pri Williamsu enaka kot pri 16V tako da to ni tezko dobit, samo kje si pa staknil "wide-track" od williamsa (polosi in ostalo)?
valda da bom cimprej vse v mojega zmontiral
havba je s paintom cleanana zak za hec maloMaTe0 napisal/-a:Mislis hauba je clean
meglenke so pa xenon zarnce noter
v tujinirobi1000 napisal/-a:Se vedno nisem dobil odgovora ali ste kanibalizirali kakega willyja iz slo ali si to staknil v tujini. Ce je tle bi jaz tako ali tako vzel take kose, ki jih ti 100% ne bi rabil.Ostalo pa itak ze mam.
probajte kaj kolege z avstrije kontaktirat-one ko weinberg tour organizirajo,jaz sem lani tam enga zagnjavil pa je reko da se dajo deli zrihtat,Nicc0 napisal/-a:ziga, verjemi da sem bil pri andreju ze, da ima dele doma, tako da nic bat, za pametno ceno, ti se jih dostavim do LJ
zacudeno pa sem ugotovil da so mosti od 16vja,vsaj zadn,zgleda da se ne poznam dovolj dobro teh stvari
kaj ce je sprednji most od willia so kolesa kaj bolj ven potegnjena? morajo bit blatniki od ventilara?
v cem je razlika med 16v podvozjem-most vilce itd. pa med willijevim?æe sploh je?
ker mam pri kolegu od 16vja rit shranjeno-boke prednje pa se tak da dobit.sem ze razmisljaj da bi celega razsiril ko je 3 vratn,kolega je navadnega razsiril pa zgleda originalno
preracunano,ce sam pomagam cca 500-600eur.smo ze na enem cliotu to naredliDragR napisal/-a:To ti bi pa bil projekt.Ventilar look komplet zunanjost.
Sam ne vem ce si cist dobr predstavlas kok je to dela zarad zadnjih bokov... Mors bit kr majstr da se to dobr nrdi. Pa drago te bo prslo ce ne poznas kaksnega ki bi ti to naredil pocen. Pol se licarija...
No, ce se bos lotil svaka cast.
pa po celem avtu bi se clean naredil,
Razlika v podvozju je v glavnem odospredaj. Williams ima sirsi kolotek. To pomeni drugacne polosovine (ena enaka kot pri R19 16V in ena unikatna) in vse kar to potegne za sabo. Zadaj je enak kot pri 16V. Koliko je razlike v amortizerjih ne bi sigurno vedel, ampak nekje imam v spominu, da imajo ventilarji na amortizerjih barvne pike, Williams ima pa dve beli crti, tako da so verjetno razlicni. Razlika je tudi v geometriji ker ima ventilar malenkost zaprto spuro, willy jo ma pa na nuli, posledica je, da je zadek bolj poskocen (in nevaren) v ovinkih. Kar se blatnikov tice so enaki kot pri 16V cliotu. Razlika, ce imas williams podvozje je da avta skoraj ne mores znizat, ker zacnejo kolesa takoj drgnit po blatnikih. Tako da na navadne sprednje blatnike dvomim da bi se izslo. Probaj.
Lp Robi
Lp Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."