Iskren povedan sem neda s tem sranjam zajbavat vec k poj pa spet nau kej delal Sm ze 3/4 stroma razkopu kj biu kratk stik in je prebijal, mij strom kradl. Pa se alternator ne fila dost... n 12.2 kar sigurno ni dost.
Pa starter bom za zacetk sam spucu, potisn automat, scetke, mogoc bo kej bol
Mene je zezu starter u glavo, nakoncu sem dobil takega od R5 diesel in ta vergla kot za salo. F7P imajo vecinoma problem s starterjem, ki z leti izgubi moc, predvsem ko je topel zelo tezko obrne . Tako da ce kje dobis poceni od dizla ti ga lahko samo priporocam. Od dizla ma tut reduktor noter v samem starterju, tako da veliko lazje obrne masino.
p.s. Drugace pa mam 3 F7P starterje doma, ce bos rabu kake dele
Jest sm mel iste probleme ko sm kupu avto, prvi mesec ni hotu nikol przgat ce je stal vec kot en dan(se dobr da sm na klancu doma)
Tko da najbol da das alternator obnovit in da bos sej vedu kaj mas, ker rablen loh hitr crkne. Men fila alternator z vsemi porabniki prizganimi 12.5V(gretje sipe+itd) brez porabnikov 13.4V. Vsak avto elektricar bo reku da je to premal ampak tako je. Pa starter od dizelce dej gor, poj bo pa delal ko urca. Pa se ko bos uzigu avto bojo usi mislili da mas willija ker ma isto starter z reduktorjem .
lp
Moj clio je tut ph1 letnik 93, zgodnji. Tako da je kar lepo brez lambde. Pa glede na prevozene... bilo je natankanih 10 l, in s tem je lpo prevozil 112 km.. so far Tko da..
Bom verjetno ocistil motorcek se enkrat, me pa zanima kaj je za eno tipalo pod loputo... zgleda kot en toplotni senzor