Modre pozicijske luci
Pol bom si pa jaz naslednjic ko mi bo kira crknila sel v OBIja po letepro2c napisal/-a:tiste iz obija so modre diode in mi drzijo sedaj ze leto dni, kupil lani pred avstrijo, dal ok 1k
Ampak fora je tut v tem da v bistvu nena dioda crkne nikdar,ampak se noter zicka prelomi..se je meni ze zgodlo pa lepo narazn vzames,nanovo zalotas in zalijes z vroco plastiko-pa delajo 4ever

Ja rabil bi.. ce bi mi lahko 2 nabavil, kolko je pa cena? Po ceni se dosti vidi kaka kvaliteta je... obi pa te finte niso nevem kaj. Foter je kupil 1x one na 12v ali 24v kaj so take bolj male pa je dal okoli 250sit... pa so zdrzale mogoce kak 4 mescev.. tiste za 1k pa drzijo 2 leti.. sploh se ne splaca.Krizi napisal/-a:ce rabis povej, pa ti jih pripeljem v Avstrijo.
Pro2c-ju sm lani prpelu v Grosuplje!
ja, to sem tudi imel, sam finta je bila, ker je zadea svetila prevec usmerjeno, tako da pred zidom sem imel moder krog...tile cheap ass obi diode pa imajo nekaksen razprsilnik, tako da malce narazen svetijo...Urby napisal/-a:drgac pa chip varjanta (3 led diode skupi zalotane) sveti ko bog
pri smerokazih imas pa "diadem" zarnice (lani krizi dobavil) ki so res lepega videza, le svetijo bolj rumeno, ne oranzno, sam se mi dopadejo. Finta je pa tudi da moras pobrusit eno bunkico (ki sluzi temu da ne zamenjujes tipa zarnic) da jo dobis noter...
vidm da ste mal zalutal tko da nazaj k modrim pozicijskim
men je policaj v umagu napisal kazen
najprej je hotu 800 kun pa odvzem tablc pa nevem kva
pa sm ga prepricu da so v slo dovoljene tko da je popustu in mi dal "sam" 100 kun kazni. mi je reku da so na hrt modre ledice v luceh prepovedane da so lahko spredi sam bele in rumene luci in
da je avto neizpraven z ledicami tko da tut dam ne mors
v slo sm pa su vprasat pulcaje pa so mi rekl da v zakonu pise da so
lahko le original predpisane luci, tko da ce je policaj tecn si ga najebu
lp
men je policaj v umagu napisal kazen
najprej je hotu 800 kun pa odvzem tablc pa nevem kva
pa sm ga prepricu da so v slo dovoljene tko da je popustu in mi dal "sam" 100 kun kazni. mi je reku da so na hrt modre ledice v luceh prepovedane da so lahko spredi sam bele in rumene luci in
da je avto neizpraven z ledicami tko da tut dam ne mors
v slo sm pa su vprasat pulcaje pa so mi rekl da v zakonu pise da so
lahko le original predpisane luci, tko da ce je policaj tecn si ga najebu
lp
Sej chiponja ma tud take, ki svetlobo razprsijo. Sem jih jest mel, sploh ni nobenega kroga ali ovala metal, amapk je vse naokrog svetlpro2c napisal/-a:
ja, to sem tudi imel, sam finta je bila, ker je zadea svetila prevec usmerjeno, tako da pred zidom sem imel moder krog...tile cheap ass obi diode pa imajo nekaksen razprsilnik, tako da malce narazen svetijo...
Sej sn ti se nove nevemkak dolgo okol vozo pa me nikol nisi rufno ko si bil v MB! Ja one so res dost boljse kot pa toti drek iz Obija (po mojem vsaj).birkoff napisal/-a:Ja sam ce pa prevec razprsi, pa se svetloba zgubi.. Meni je VIA prinesel ene iz Nemcija pa si bile bomba. Te ko sem kupil pri nas, pa so svetlobo prevec razprsile, ker je na koncu bila konkavna leca, ki pa ima lastnost, da razbija svetlobo:(
Ampak prijatl ti povem da ti dioda sploh ni crknila.Narazen ono iz NEM vtrgaj pa nanovo zalotaj skup ker ponavadi le stik zgubijo kr imajo presvoh lote