Avtoradio

Kotiček renojevih starodobnikov
boris85
Kraj: brezovica

Avtoradio

Odgovor Napisal/-a boris85 »

K usi vemo da ma petka lih pod radijm sobo za segrevanje, se radio kj hitr pregreje in se zrt tega ugasne. Osebno me to zlo mot k je pol isto kukr da si brez radia polet pa pozim. Zdj me pa zanima ce mi zna kdo povedat ce bi bmo mozn radio zmonteran nasprot sovoznika pod policko, al pa zravn sredne ventilacije oz. ksna druga ideja.

LP Boris
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

Men se nic ne pregreva :shock:
boris85

Men se pa iz Brezuce pa do Sentvida radio tok segreje da se mi ugasne. Pa nimam tok slabga radia. In isto je blo ze s prejsnim. Tko da radio ne more bit kriu. :(
Uporabniški avatar
Pyromaniac
Kraj: Ok. Dom?ćale

Odgovor Napisal/-a Pyromaniac »

Si 100% da ne more bit radio? Jst mam enga, k ni nc vredn pa se mi nc ne segreva
Al pa mej bundo skos gor, pa mn grej :lol:
...
Uporabniški avatar
Godward

to mi je malo cudno, vrjetno je kaj drugega :o
boris85

K sm meu clariona not na cd-je je blo uredu, pa pol z blaupunktom tud. Pol sm dau pa jvc-ja not je biu polom, zdj k mam pa pioneerja je sicr mau bol, sam se zmer za en drek. pa nism kablou nc pretikou al pa kj tazga k je itak use na euro prkluck, tko da mi ni nc jasn. Pa sm dau tkrt za radio cca250-300eur ce se ne motm. Tko da zdj resno razmislam da bi radio km drugm prestavu pa kable potegnu.
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Kaj pa ce bi zadje vezov kaksen ventilator da ti piha po radiu, ce je plac seveda? Kupis en ventilator za pc, vezes na strom pa en stikalo umes da lahko vklapljas/izklapljas.

Mam pa jst tud pri mojmu direktno nad radiem sobe, pa se radio konkretno zgreje, pa ni problemov. :shock:
Če je ravno, ni zabavno.
boris85

Tud na to sm ze pomislu. Sam sm mau skepticn k so useen te sobe dost bliz in bi ventilatorji spet ta zrk zajemal. Ne kak se dost nagibam k temu da bi res radio prestavu v polico pod spredno sipo naspret sovoznika, sam zdj pa ne vem kok je v nej kj placa. Ce niso zdj tm not kje ksne kovinske konzole.
Uporabniški avatar
Godward

Daj ga tam not ko je ona reza na sredini in mrzli zrak not piha. Tam se zgleda nekak.
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Mal cudn tole...... ker sem mel nekaj avtoradijev pa se noben ni pregreval...Od pionejrja...clariona...sonnya...aiwe....na zadnje pa JVC DVD.....pa z nobenim tezav.....si sigurn da imas vse prav zvezano?
boris85

Vezal so mi pr radiu vili tko da sm sigurn da je use prou zvezan. Ma sj bom vidu kwa pa kako bom zrihtu. Neki pamtnga bom ze pogruntu. :) Upam... :D
boris85

Sj kukr sm se s sodelouc zmenu zna bit da se te tnovi radii tok bl segrevajo k so pc bl zahteuni. In majo pol pc un toplotn senzor tok bl obcutliu, tko da je mozn da se zrt tega stari radii ne segrevajo tok.
Uporabniški avatar
Godward

jaz mam JVCja starega leto dni not pa ne crkuje
Uporabniški avatar
Svamca
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Svamca »

Ja jest mam par mescou starga JVC pa nimam nobenih problemom. Drugac kokr je Godward reku dj radio prestav gor namest reze, pa ti ne piha vec vn neki brez veze pa hladil ti ga bo pa se cd-je ti bo normalno brou kt je lezec polozaj radia! Tri muhe na en mah!
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Moj DVD je mel vzad celo ventilator... tko da ves da se je ze po defaulto grel....pa se ni pregreval....tak da tu neki druzga ne more stimat. AL je z radijem neki narobe al pa neki ne stima.
Odgovori