8J -megane coupe

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
ManIAK

8J -megane coupe

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Za posteno ceno imam moznost dobit platisca sirine 8J in ET35 ter colaze 17". Zaj me pa zanima, ce bo zadaj slo, al bo treba robe valjckat? Gume bojo 205/40... Nekaj sm miril in racunal in bi se po mojih izracunih glih moralo iziti... Me pa zanima ce ima kdo ze izkusnje z tem...?
R5Gt turbo

Odgovor Napisal/-a R5Gt turbo »

CE bo 8 sirine in 205 guma bo to zelo napeta ala "german style" tko da nima kej pajsat. Ze tko se mi zdi da ne bi nc!
Uporabniški avatar
ManIAK

Zelo napeta nebo, bo pa malce napeta... Tud po mojih iracunih bi moglo it brez vecjih tezav, ampak ker newem tocno, sm pa tukile povprasal...
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

za megancka sicer ne vem, sam na cliotu pa je blo treba sam povalckat pa je blo kul pol. sicer sem mel gor mal sirse gume (205, samo niso ble napete), tako da mozno da zarad tega. a to misls tomasonke :P

>>KLIK<<
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehem, najbol razsirjena felna pr nas

je pa lepa

aja, za gume, bojo nekak tak napete kot je na sliki od clio_dizla, gor bojo pasale ampak pazi ko bos kaj alozil v prtljaznik al pa bos meu 3 osebke zadaj v avtu, ce mas mehke fedre zna bit problem

nevem tocno ampak mislim da je meu msilver neki tazga, amapak 7J

lp
Uporabniški avatar
ManIAK

Sj glih to me najbol zanima. qal bo treba valckat, al bo slo brez... Negre se za tomassonke ampak za PLW PE felge...

:wink:
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

he,

tele mislis: http://www.leichtmetallrad.com/content/ ... aeder.html

10 krake, sam nove so uuh drage

ej, dej ce mas moznost kje probat felne z gumami raje to nared, da nebo pol ceu hudic ce nebojo pasale.
ni malo kesa!

man so pa bol pr srcu typ PI :wink:

lp
Uporabniški avatar
ManIAK

Hja, bomo vidli... Mislim da vecjih problemov nebo, se pac robi povaljckajo in malce vn potegnejo zadnji blatniki. Sm ze pisal FAZERju in pravi da ni problema... Mam se zaj ene druge felgice v igri, se prodajajo poleg avta na temle forumu :P
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

ManIAK napisal/-a:Hja, bomo vidli... Mislim da vecjih problemov nebo, se pac robi povaljckajo in malce vn potegnejo zadnji blatniki. Sm ze pisal FAZERju in pravi da ni problema... Mam se zaj ene druge felgice v igri, se prodajajo poleg avta na temle forumu :P
So zelo ugodne pa se lepe!!!!
Uporabniški avatar
ManIAK

MaTe0 napisal/-a:
ManIAK napisal/-a:Hja, bomo vidli... Mislim da vecjih problemov nebo, se pac robi povaljckajo in malce vn potegnejo zadnji blatniki. Sm ze pisal FAZERju in pravi da ni problema... Mam se zaj ene druge felgice v igri, se prodajajo poleg avta na temle forumu :P
So zelo ugodne pa se lepe!!!!
Se zavedam tega, zato mi je pa mal zruslo plane z onimi PLW-jkami... Bomo vidli kak se boma zmenla z lastnikom, mislim da je posten ded in nebo problemov.. Porocam.. :wink:

edit: ce mislima iste seveda... :)
Odgovori