8J -megane coupe
8J -megane coupe
Za posteno ceno imam moznost dobit platisca sirine 8J in ET35 ter colaze 17". Zaj me pa zanima, ce bo zadaj slo, al bo treba robe valjckat? Gume bojo 205/40... Nekaj sm miril in racunal in bi se po mojih izracunih glih moralo iziti... Me pa zanima ce ima kdo ze izkusnje z tem...?
-
R5Gt turbo
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
za megancka sicer ne vem, sam na cliotu pa je blo treba sam povalckat pa je blo kul pol. sicer sem mel gor mal sirse gume (205, samo niso ble napete), tako da mozno da zarad tega. a to misls tomasonke
>>KLIK<<
>>KLIK<<
hehem, najbol razsirjena felna pr nas
je pa lepa
aja, za gume, bojo nekak tak napete kot je na sliki od clio_dizla, gor bojo pasale ampak pazi ko bos kaj alozil v prtljaznik al pa bos meu 3 osebke zadaj v avtu, ce mas mehke fedre zna bit problem
nevem tocno ampak mislim da je meu msilver neki tazga, amapak 7J
lp
je pa lepa
aja, za gume, bojo nekak tak napete kot je na sliki od clio_dizla, gor bojo pasale ampak pazi ko bos kaj alozil v prtljaznik al pa bos meu 3 osebke zadaj v avtu, ce mas mehke fedre zna bit problem
nevem tocno ampak mislim da je meu msilver neki tazga, amapak 7J
lp
he,
tele mislis: http://www.leichtmetallrad.com/content/ ... aeder.html
10 krake, sam nove so uuh drage
ej, dej ce mas moznost kje probat felne z gumami raje to nared, da nebo pol ceu hudic ce nebojo pasale.
ni malo kesa!
man so pa bol pr srcu typ PI
lp
tele mislis: http://www.leichtmetallrad.com/content/ ... aeder.html
10 krake, sam nove so uuh drage
ej, dej ce mas moznost kje probat felne z gumami raje to nared, da nebo pol ceu hudic ce nebojo pasale.
ni malo kesa!
man so pa bol pr srcu typ PI
lp
Se zavedam tega, zato mi je pa mal zruslo plane z onimi PLW-jkami... Bomo vidli kak se boma zmenla z lastnikom, mislim da je posten ded in nebo problemov.. Porocam..MaTe0 napisal/-a:So zelo ugodne pa se lepe!!!!ManIAK napisal/-a:Hja, bomo vidli... Mislim da vecjih problemov nebo, se pac robi povaljckajo in malce vn potegnejo zadnji blatniki. Sm ze pisal FAZERju in pravi da ni problema... Mam se zaj ene druge felgice v igri, se prodajajo poleg avta na temle forumu
edit: ce mislima iste seveda...