huud clio! jaz tudi pravim da ce ze hoces met drugacne feltne, potem samo prebarvaj te na grafitno (sivo antracit, ce je to to) in bo se bolj "brutalno". od tistih ki si jih dal na izbiro pa tretje odpadejo...
sicer nevem kaksna je kaj teza "novih" felten, samo te ki jih imas gor so bolj pri ta lahkih - torej se en razlog da ostanejo stare
Jaz pa sem mnenja, da NE menjuj platisc.Vsa platisca, ki si jih predlagal so hudicevo tezja od ultralegere.Pa ce vprasas uporabnika Clio-Rs-a ti bo povedal, da se je ze prehod iz orinalnih 16" na oz-jeve 17 " hudicevo poznal.
Ce ti je kaj do performans ne delaj tega.Sicer ne vem k cemu se bol nagibas ali styling-u ali dinamiki.Moje mnenje je, da je ultralegera zadetek v polno (best of both worlds ).
Vse zgoraj napisano vzami kot predlog
nenazadnje avto je tvoj!!
Sem istega mnenja kot sokol, platisca so poleg zgoraj nastetega zelo zelo kvalitetna in tezko bos dal kaj boljsega gor (mogoce samo kaj lepsega - stvar okusa). Sem imel na meganu II superleggero in bil max zadovoljen.
Sokol, Pancho sta me kr prepricala s tem in bom verjetn res kr pr tem ostal.Sm si pa pogledu se grafitne (take kot mam zdj) in bom verjetn kr to uzel.Za mal spremembe pa itak morm nove gume kupt,pa bom kr komplet uzel
Nicc0 napisal/-a:samo se zdaj ne vem, od kod tisti megane na sliki, drugace pa tele felne lepo sedejo na avto, nic menjavat, razn ce ti je za styling, potem daj 2 gor
za kerga megana gre to. a za unga rumenga na sliki?