Ze nekaj casa me zanima primerjava pospeskov 16vja (natancneje mojega), novejsih RSov (vseh modelov) in GTTjk... zato pozivam lastnike omenjenih vozil na manjsi drag race - nic posebnega, druga, tretja prestava in to bi blo to.. skratka rolling start. Ce ima kdo zeljo primerjat naj me kontaktira.
PS: avtomobili naj bodo v mejah normale - da se ne bo kdo s kakimi 250konji pojavu, ker potem se bom vsedel h njemu v avto
ceprav se ne najdem med temi avti, ki so navedeni v naslovu teme sm jest definitivno za
sej bi blo kr zanimivo primerjat tudi razne motorje ki so v R5 (GTT, Energy, Five, GTS, GTE, 16V - pomoje bi se lahko enkrat zbrali pa da dejansko odkrijemo kako stvar stoji) in nadalje kako so kej ti motorji v primerjavi s Cliotovimi razlicicami - predlog
Ja itak se strinjam...jst sm samo izpostavil RS in GTT ker me je nekak od nekdaj zanimal.
Seveda pa hkrati pozivam vse druge ki bi se radi komu postavili ob bok s svojim avtomobilom (neodvisno od masine)... Bi blo res fajn zanimivo vidt primerjave med razlicnimi clioti, megani, petkami, twingoti, 19kami, 21kami..itd.
Zaekrat je se vse zavito v idejo tako da kraj in cas se nista dolocena... sicer se pa kr razvija tko da bi blo fajn ja ce bi se naslo kaksno primerno lokacijo da ne bo problema s prometom itd.
XiWang pridem pod pogojem da ne bo to srecanje nekje v pm ok? najprej se zmente za lokacijo pa tko potem...enim bi blo lazje tko...drugac bi rad probu ja! pa se strinjam s kolegom...ozke gume
Primoz Five napisal/-a:XiWang pridem pod pogojem da ne bo to srecanje nekje v pm ok? najprej se zmente za lokacijo pa tko potem...enim bi blo lazje tko...drugac bi rad probu ja! pa se strinjam s kolegom...ozke gume