Prisel je cas, da tudi jaz predstavim svojega lepotca, ki je sicer v moj garazi ze od avgusta. Vceraj sem ravno objavil slike, vendar ker v tisti temi niso vidne vsem, ga predstavim tukaj. Za zacetek:
avto bo v nekaj dneh dobil tudi klubske nalepke (hvala bostjanu,ki mi jih je prinesu), za spomlad pa ze razmisljam o zamenjavi platisc in sicer izbiram med naslednjimi:
Povejte vase mnenje katere se vam zdijo boljse in bi bolje pasale nanj. Cola bo pa ostala verjetno kar 17.
Ja avto je vmes na zalost zamenjal se enega lastnika Je pa to moj bivsi ja:P
Jaz sem se feltn po enem letu tudi navelical .Ce bi avto obdrzal sem jih imel v nacrtu samo prestrihati na sivo antracit ali crno barvo.Strihal bi potem tudi bocni napis na vratih(2.0) tako da bi res iz boka zgledal 1A.
Srecno voznjo se naprej .
Lp.
Zadnjič spremenil Clio_RS, dne 06 Jan 2008, 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja avto je vmes na zalost zamenjal se enega lastnika Je pa to moj bivsi ja:P
Jaz sem se feltn po enem letu tudi navelical .Ce bi avto obdrzal sem jih imel v nacrtu samo prestrihati na sivo antracit ali crno barvo.Strihal bi potem tudi bocni napis na vratih(2.0) tako da bi res iz boka zgledal 1A.
Srecno voznjo se naprej .
Lp.
sandi tut jst tko mislm, da je sicer avto cist hud tak kot je, sam je pa treba vcasih mogoce tut se kj spremenit in na koncu izpade se boljs
glede lastnika pred mano pa sploh nimam komentarja