pragovi clio

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

pragove se da menda kupt ... vem da jih en mozak nekje v okolici lj dela sam neven kdo :roll: drgac jih pa vrjetno tud prodajajo v trgovini z avto deli :wink:
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

v anetu v lj jih majo zihr ... k sm jih jst menjal mi jih je kolega nabavu v crnomlju v eni trgovini z avtodeli, mislm da je bil komad (ne me drzat za besedo) 21 evrov ... ni original, je neko italijansko made in, ampak sluzjo svojmu namenu ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

raj nove nabav, za cliota so okol 10 biusih jurjev, pa mas mir za neki cajta. so pa neoriginal sam sej itak ni vazno.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

Duli napisal/-a:raj nove nabav, za cliota so okol 10 biusih jurjev, pa mas mir za neki cajta. so pa neoriginal sam sej itak ni vazno.
kje pa?
a to je tisti del tut zraven ko pride dvigalka note da avto dvignes al tisto ce je gnilo se da kaj nardit
:?
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
RoZleht

kokr mene spomin se drzi sm dal jst za oba praga zamenjat, blatnik drug, to zmontirano gor, barvano v crno metalik + prvi odbijac isto barvan ker je bil (plasticne barve), okrog cca. 400 evrov ... s tem da so ble popravljene se obrobe nad zadnjimi kolesi ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
RoZleht

no od te cene k sm jo napisal je rekel un k mi je rihtal, da bo racunal za odbijac 100 evrov ... roka tako, roka tako in posel je bil sklenjen :) ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
basi97
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a basi97 »

Jst sm tud dost stvari vidu na kuhar trade-u.ma dost pocen...u google napis kuhar trade potem se pa znajdi na desni zgoraj :D mas odbijace pragovi itd...
Uporabniški avatar
Ruff_RydeR
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Ruff_RydeR »

drugac je en model k dela pragove na Rasici ce gres z gameljske strani
zdi se mi da je naslov praw rasica 1
I know U got soul
Odgovori