moj megane break,crn ali bel-anketa(str 12)
sj sm jim napisu ce se da homologirat naj mi ga kr poslejo, drgac pa mislm da se da k je od fazerja
aja a bi mi kdo za kaksn pir to zmontiru gor, k jst nimam glih srca da bi si vrtu v streho
aja a bi mi kdo za kaksn pir to zmontiru gor, k jst nimam glih srca da bi si vrtu v streho
Zadnjič spremenil jurcek3, dne 05 Jan 2008, 03:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Prime to ko svinja gorjurcek3 napisal/-a:pa misls da bo to dovolj, da nau to km odletel, a drgac se ti ponujas da bos to naredu
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
- Terminator
- Kraj: lj
jz sm lepo zarisov luknje in potem mi je od frenda fotr zvrtov, ker sam nisem hotu kej zajebati, pa kupu sem lepilo, ki nato postane kot guma, tako da ce zelis ti ga posodim da prilimas svoj spojlercek, ker ga imam se veliko 
zvrtati pa je bilo potrebno samo vrhnjo plast pleha, ker sem imel ze serijsko vse ostalo pripravljeno, pa itaq sem dal original spojlercek
lahko ti se povem da sem dal za rabljenega 20eur+30eur za barvanje (barvo sem dal sam)
zvrtati pa je bilo potrebno samo vrhnjo plast pleha, ker sem imel ze serijsko vse ostalo pripravljeno, pa itaq sem dal original spojlercek
lahko ti se povem da sem dal za rabljenega 20eur+30eur za barvanje (barvo sem dal sam)
kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
pri men je bolj tezko kupt rablenga ker nism se vidu u sloveniji stresni spojlerck na meganu break 1 , tko da bo potrebnu odstet kar 85eur+ strihanje
pri men je bolj tezko kupt rablenga ker nism se vidu u sloveniji stresni spojlerck na meganu break 1 , tko da bo potrebnu odstet kar 85eur+ strihanje
kukr vidm nimas glih zracnga upora ful velzga ti na tem spojlrju k ni tok izrazit... tko da pooje bo mogu lim ciz drzatjurcek3 napisal/-a:kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
kukr vidm nimas glih zracnga upora ful velzga ti na tem spojlrju k ni tok izrazit... tko da pooje bo mogu lim ciz drzatjurcek3 napisal/-a:kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
sj vec k pa 130 pa itk nov su megane