moj megane break,crn ali bel-anketa(str 12)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno

crn ali bel

Glasovanje se je zaključilo dne 02 Apr 2008, 15:46

crn
8
22%
bel
16
44%
rdec
12
33%

Skupaj glasov: 36

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

nov

fazer
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

od fazerja je, pa nou
ga bom kr narocu takoj ko bo mozno, ker ga bo verjetno treba dt se barvat, glede montaze me pa prou zanima kako se ga da gor?
Bullet116
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Bullet116 »

Ce ti je vsec, potem daj. Jaz osebno ga ne bi dal, ker mi je bolj vsec (tale tvoj megan) brez spojlerja ;).
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

jurcek3 napisal/-a:od fazerja je, pa nou
ga bom kr narocu takoj ko bo mozno, ker ga bo verjetno treba dt se barvat, glede montaze me pa prou zanima kako se ga da gor?
prsraufas p prleps... :) btw kdo bo p homologeru to :wink:
Slika
jurcek3

sj sm jim napisu ce se da homologirat naj mi ga kr poslejo, drgac pa mislm da se da k je od fazerja

aja a bi mi kdo za kaksn pir to zmontiru gor, k jst nimam glih srca da bi si vrtu v streho :D
Zadnjič spremenil jurcek3, dne 05 Jan 2008, 03:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

HA? Kaj bi pa ti sraufo? :) Al vrto al karkoli. Kupi se lepilo za steklo tako crno pol pa samo se malo zalijes okrog z nekislinskim silokonom pa nima kam odletet vec :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
jurcek3

pa misls da bo to dovolj, da nau to km odletel, a drgac se ti ponujas da bos to naredu :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

jurcek3 napisal/-a:pa misls da bo to dovolj, da nau to km odletel, a drgac se ti ponujas da bos to naredu :D
Prime to ko svinja gor :) Ko bo spojler poletel bos pol ti tud poletel z spojlerjem vred :P Ce bi bil iz LJ okolice ti bi zihr pomagaL :) Morta pa bit dva ker sam ga bos bolj tezko gor drzo :) Naj ti tablca pomaga :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
jurcek3

eh ni problema pridm u ker kol del slovenije :D mam gps pa ga bi rd kdaj uporabu loool :lol: :lol:
Uporabniški avatar
axis
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a axis »

Ta lepil prime k svina ja jz mam tud spojler sam prliman gor pa drci dobr ;)
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

jz sm lepo zarisov luknje in potem mi je od frenda fotr zvrtov, ker sam nisem hotu kej zajebati, pa kupu sem lepilo, ki nato postane kot guma, tako da ce zelis ti ga posodim da prilimas svoj spojlercek, ker ga imam se veliko :)

zvrtati pa je bilo potrebno samo vrhnjo plast pleha, ker sem imel ze serijsko vse ostalo pripravljeno, pa itaq sem dal original spojlercek :P

lahko ti se povem da sem dal za rabljenega 20eur+30eur za barvanje (barvo sem dal sam)
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
jurcek3

kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
pri men je bolj tezko kupt rablenga ker nism se vidu u sloveniji stresni spojlerck na meganu break 1 , tko da bo potrebnu odstet kar 85eur+ strihanje
Uporabniški avatar
ZZ-717

jurcek3 napisal/-a:kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
pri men je bolj tezko kupt rablenga ker nism se vidu u sloveniji stresni spojlerck na meganu break 1 , tko da bo potrebnu odstet kar 85eur+ strihanje
kukr vidm nimas glih zracnga upora ful velzga ti na tem spojlrju k ni tok izrazit... tko da pooje bo mogu lim ciz drzat :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

jurcek3 napisal/-a:kako je pa s tem lepilom dolgorocno, res je mal skoda da kle vrtam u pleh, po eni stran pa nocm da mi ga ksn otrga dol oz da mi ga odnese zaradi zracnega upora.
kukr vidm nimas glih zracnga upora ful velzga ti na tem spojlrju k ni tok izrazit... tko da pooje bo mogu lim ciz drzat :wink:

sj vec k pa 130 pa itk nov su megane :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

Zaklenjeno