Vprasanje za vse lastnike scenikov2!!!
Vprasanje za vse lastnike scenikov2!!!
Ko zaklenem avto, se mi ne zbrise zaslon (LCD), nekaj stvari se ostane prizganih. Zato prosim lastnike scenikov, da mi povejo, ko zaklenes avto, z kartico ali na gumb na kljuki ali zgine cel zaslon in samo zacne utipati rdeca lucka ali kaj??? Lepo prosim za nasvete.
Re: Vprasanje za vse lastnike scenikov2!!!
Ko zaklenem avto, takoj ugasne vse, razen lucke na displaju, katera utripa. Cez nekaj casa ugasneta se lucki v gumbih za zaklepanje vozila iz notranjosti in na gumbu za blokado zadnjih vrat
Piblizno 15~20 sekund je se prizgana notranja osvetlitevgrega77 napisal/-a:Pri meni pa se ostane prizgano za temperaturo, bencin in obratomer, drugo pa vse ugasne. Pojma ne vem, kaj bi bilo to!
Priblizno 30 sekund se prikazuje se del podatkov na merilnikih in rdeca lucka na gumbu za rocno zavoro (press brake+start..., okvir obratomerja, nivoja goriva in hladilne tekocine.
Po napisanem sodec je to normalno.
Imas prostorocno?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Megane II ph2 - prostorocna kartica funkcionira enako. Ko ugasnes avto, se pocasi prizgejo vse lucke v notranjosti in vklopi se blokada vziga. Radio in vse ostale funkcije se funkcionirajo. Kakor hitro primes za voznikovo kljuko se ugasne radio - lcd od radia ter lcd potovalnega racunalnika. Gori samo display za odprta vrata oz. pritisk v pnevmatikah, ter kontrolna lucka za rocno zavor.. Ko zunaj na rocici pritisnes na gumb za zaklep ugasne se ta display..
Ko ga odklenes pa gredo vsi displayi (razen za radio) v stanje pripravljenosti..
Ko ga odklenes pa gredo vsi displayi (razen za radio) v stanje pripravljenosti..
Sem opazil...Solero napisal/-a:Megane II ph2 - prostorocna kartica funkcionira enako. Ko ugasnes avto, se pocasi prizgejo vse lucke v notranjosti in vklopi se blokada vziga. Radio in vse ostale funkcije se funkcionirajo. Kakor hitro primes za voznikovo kljuko se ugasne radio - lcd od radia ter lcd potovalnega racunalnika. Gori samo display za odprta vrata oz. pritisk v pnevmatikah, ter kontrolna lucka za rocno zavor.. Ko zunaj na rocici pritisnes na gumb za zaklep ugasne se ta display..
Pri prejsnjem Scenicu so se mi dnevne luci ugasnile takoj ko sem ugasnil avto na gumb, radio ter displayi pa so ostali prizgani...
Sedaj pa ostanejo tudi luci prizgane, kar pa je motece (dostikrat samo ugsnam motor, ko cakam). Na UCH enoti se ne da nicesar preprogramirati, zal...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Avto ima prostorocno kartico. Ko sem imel se star akumulator se mi je po nekaj urah spraznil, potem pa sem pred nekaj dnevi kupil novega. Ko pritisnem na gumb start za ugasnitev mi ugasnejo luci in se pocasi prizge notranjost, radio se igra. Ko pa odprem vrata radio ugasne, ko pa zaklenem avto, mi gori lucka na rocni zavori, in na stikalu za centralno zaklepanje, ta pa po priblizno 30 s ugasne, takoj se ugasnejo tudi luci v notranjosti in na vratih, ostane prizgano samo za nivo bencina tem. in obratov, utripa pa tudi rdeca lucka. Bojim se da mi bo to spraznalo tanovi akumulator.