Renault 5 team
- Turbobitch
Renault 5 team
Jah pomoje se bo to zgodil v zacetku leta. Stran upam da bo bam888 zrihtu pa se pol tm bolj namenmo kaj pa kako:d
My bitch is the best.
moje mnenje je, da povabis une ljudi, k so na a.com na ta forum, pa ni vrag, da se bo nekej najdlo za vsakega
v galeriji je kr nkej petk, samo poiskat jih je treba, je pa res, da je stevilo ljudi, k ta trenutek vozi Clie precej vecje, saj grejo vozila R5 zal po poti "navzdol" in jih je vse manj tudi na trgu; jest temu pravm jebat ga, ker pac navadna R5 ni tako popularna kot GTT
vsi ki imajo GTT doma so lahko kr veseli, ker to je res avto kot se sika, ce ga le imajo pravi ljudje, je pa res, da se vsi vse bolj zavedajo, kaksna je dejanska vrednost GTT petke
u glavnem pomoje lahko vsak mirne duse u tem podforumu ali galeriji predstavi svojo petko, pa nej bo Campus, Five, ali pa kej druzga
v galeriji je kr nkej petk, samo poiskat jih je treba, je pa res, da je stevilo ljudi, k ta trenutek vozi Clie precej vecje, saj grejo vozila R5 zal po poti "navzdol" in jih je vse manj tudi na trgu; jest temu pravm jebat ga, ker pac navadna R5 ni tako popularna kot GTT
vsi ki imajo GTT doma so lahko kr veseli, ker to je res avto kot se sika, ce ga le imajo pravi ljudje, je pa res, da se vsi vse bolj zavedajo, kaksna je dejanska vrednost GTT petke
u glavnem pomoje lahko vsak mirne duse u tem podforumu ali galeriji predstavi svojo petko, pa nej bo Campus, Five, ali pa kej druzga
- Primož Five
- Kraj: Logatec
enia majo pac to sreco da majo gtt...lahko bi pa naredil recmo...ksne majice od GTT fan al pa sam R5...tud recmo zbor je biu ane ....renault 5 gt turbo pa k prides z navadno petico ti je kr mal hudo pr srcu
...mislem da ne rabis delat nov forum,turbace so tko in tko neki posebnega,sam ni treba tok komplicirat zdj...ni tok turbac spet da bi se nov podforum odpiru...
lp primoz
lp primoz
- Turbobitch
Ja sej meet je bil itak mislen kot za 5ke pa je pol prsli sam neki turbac pa je blo kr neki..se je hotu Dete zravn postavt za slikat pa so mi rekl ce ga prosm nej avto omakne ker kako ni turbaca...
Jst sem zacel z campusko tko da mene velik veze na petko eni so pa pac nori sam na turbace tko da bi zih pol znotraj spet prslo do razkola in bi blo kr nekej.
Tko da ce bi blo bi bil r5 team pa ce hocs bit notr z turbaco si zravn drgac pa nisi ane. Se zmer je vec navadnih tko da....Lahk mas r5 gtt pa si v teamu al pa nisi....jst bi bil v teamu z ostalimi ker pac mi je cela petka nora ...
Jst sem zacel z campusko tko da mene velik veze na petko eni so pa pac nori sam na turbace tko da bi zih pol znotraj spet prslo do razkola in bi blo kr nekej.
Tko da ce bi blo bi bil r5 team pa ce hocs bit notr z turbaco si zravn drgac pa nisi ane. Se zmer je vec navadnih tko da....Lahk mas r5 gtt pa si v teamu al pa nisi....jst bi bil v teamu z ostalimi ker pac mi je cela petka nora ...
My bitch is the best.
tole si pa u polno zadeuPrimoz Five napisal/-a:enia majo pac to sreco da majo gtt...lahko bi pa naredil recmo...ksne majice od GTT fan al pa sam R5...tud recmo zbor je biu ane ....renault 5 gt turbo pa k prides z navadno petico ti je kr mal hudo pr srcu...mislem da ne rabis delat nov forum,turbace so tko in tko neki posebnega,sam ni treba tok komplicirat zdj...ni tok turbac spet da bi se nov podforum odpiru...
lp primoz
pa tud bitch je lepo napisou - me je kr malo zadelo takrat k smo imeli "kao" R5 meeting, pa mi je bilo receno "bejz s temi jajci nicvrednimi stran, ker tukaj so se zbrale samo GTT petke" (pa ne me narobe razumet bitch, ker verjamem, da to ni zraslo na tvojem zelniku); a povsod je bilo napisano: veliki R5 meeting in nikjer samo GTT meeting
no pa se beseda o teamu, mislm, da se je to ze enkrat nekej govorilo, pa potem se ni nic realiziralo, ce vam rata sestavit ekipo s tem ni nic narobe in je to itak osebna stvar in odlocitev vsakega posameznika posebej, kdo bo zravn in kdo ne
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Kr jutri organizirajmo srecanje R5, uro bomo se pa dolocli!
Pa same take naj bojo brez dedov!
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1794866
Pa same take naj bojo brez dedov!
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1794866