moja izkusnja z reno servisem...

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
PiNkZ

moja izkusnja z reno servisem...

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Tko pac odlocil sem se da tud jaz napisem svojo zgodbo z avtohiso renault... Pac zgodba je cudna ampak okay..
Gre se tko da je moja punca zgubla kljuc za avto in seveda so moral vlomit v avto da smo dobili rezervo aja tukaj se se potem vse zaplete. Aja naj omeni gre za reno twingeca 1.2 letnik 99 skoraj vsa oprema razn servota. Pac prisli smo do rezerve ki pa nazalost ni delala saj je prejsnja lastnica neki mrdala pr kljuco in je unicila vezje, avta pa nisi mogu starat saj ima blokado motorja... sprva sma mislila da je baterija, sla sma po 2 bateriji v citija v mb kjer so nama prodali napol prazne baterije, z upanjem da boma avto usposobila sma sla do avta in kaj tema, naslednji korak ki je bil sma pa sla na reno servis Stajerski avtodom, nevem kako naj to opisem ampak se je videlo da pac zid od prodajalca hoce sluzit, seveda vprasama kolk stane kljuc da ga popravijo, mozakar tist rece 100 eu plus cakalna doba 14dni pa ga vprasam a se da kaj naredit on rece nic, nic ne morete seveda sem malo izpustil kajti sem ga imel v startu p. k. ker se mu je na faci videl da mu ni do tega da bi komu pomagal, nama pa se je mudilo kajti avto je stal v plavi coni, in trebalo je parkirnio placevat, okay tist s vprasanji greva iz reno servisa, aja mozakar je rekel probajta ce ma signal in da naj greva na kak tv servis okay pa greva, signal vredu ampak baterije zanic. Greva po nove baterije in spet probava in nic seveda... Hudica sem si mislil saj pi*** renoja mam ze vedno in user manual ziher ve... in glej ga zlomka najdem nek gum in sevada informacije o vzigu preko kode, poklice reno servis 080 linija vprasam kaj je s to kodo seveda gospod na drugi strani me sili na poklicem vlecno sluzbo in a so te kode brezsmiselne, sem si mislu ne me jebat in res z povisanim glasom in poln k***** sem pac zacel isiljevat sem si mislil to je pa zadnjo da bom avto sam gledal ce vem da obstaja koda, poslejo me na reno servis, in prvo kaj stopim noter gospod isti seveda z nasmeskom a se kr ne gre... Sem si mislu ne me jebat ka te bom glavo vstran vgriznu.. Seveda razlozim situacijo povem da naj mi da kodo... seveda mozakar zanika da mi koda ne koristi in da je brezeze naj raje avto k njim pripeljem. Sem si mislil ne me jebat sem rekel da sem klical reno servis 080 in da se koda da dobit sam prometno in osebo rabis, in potem se tukaj vse obrne mozakar da kodo in se mi pove kako naj jo vtipkam... Sem si mislil lizi si sam sebi rit meni je ne rabis kaj ti potek vnosa kode sem si ene 15 krat prebral....
No uglavnem dobima kodo for free... in res da vidimo kolk je res v teh kodah... drzim gumb vstavljam kodo drzim se navodil, in probam avto uzge brz problema...
In zdaj se vprasas a je blo ptrebno 7 ur okrog hodit se pustit setat aja pristet je cas vloma itd... da ti en kurcev mozakar da kodo.. in da moras prav izsiljevat... no pac kaj naj recem Sramota da vsi gledajo na zasluzek in se grebejo aja se najhuje je da ti nocejo niti svetovat...
aja s punco sma se odlocla avto dobi nov kljuc pa en velik obesek 8)

lp Roman
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Nisi edini ki je imel slabo izkusnjo s serviserji na Renault servisih...
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Na zalost je dons tko, da smo kes nekej velja. :? :x :? Sam da ste zrihtal...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

a loh razlozis kam si to kodo vtipku k mi ni ciz jasn. ..
Slika
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Verjetno tipka potovalnega racunalnika oz. prevozenih kilometrov (v primeru, da nima pot.rac.).
Za 7 izgubljenih ur bi si pa jaz rezerviral razgovor z direktorjem salona in doticnim zaposlenim.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

probi se imem spomnt pa k direktorju pa znoret. k drgac bo isto drugic
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Kodo ma na tak nacin...
Tam ko je ona rocka za brisalce na njej je en gumb.. stvar pa gre tako za vse tiste ki se vam slucajno zgodi.
-das noter kljuc(aja to uporabi ce ti je tud senzor ali pa vezje v kljuco slo in imas sam en kljuc) seveda das kontak in lucka ti utripa tam ko imas tud prikazane komande pas, aku, itd...
-stisnes gumb zdaj pa naprimer je prva stevilka 6, drzis tako dolgo gumb da 6 krat vtripne spustis in tako naredis se za ostale 3 stevilke kode
-ko je to narejeno izkljucis kontakt vzames kljuc, stisnes gumb na stropu za odklepanje in naredi 2 krat tk tk (ce naredi si zmagal ce ne pa hmmm... nevem)
-stisnes na kljuco gumb za odklepat nevem zakaj...
-das kontak in vzges pa se peljes...
Slisi se full enostavno sam.. Ej sam tem na renoju da jim :rainbowafro: :smt006 :smt037 :smt038 :smt036 :smt048 ej nevem mah ko jih jebe samo bom rekel... Pac eno je reno ni rojen za strom lahko delajo avte brez elektronike ali pa kaj druga za luksuz pa niso ker niso sposobni... ej ma brezveze zgubljat besed.. Jaz in moja punca pac vozima renoje ker je pocen in nic druga... Meni na kraj pameti nebi prislo da bi si kupil reno 5kico...
Sem pristas VW in da house...
Aja zalostno ja res da je vse v kesu ne morem verjet da sem to napisal kaj mi ni podobno... Pac stvar se ni gotova caka se naju da dama delat kljuc in spet 100 Eu za eno vezje ko bo kaj pa vem po nevem kolkem casu spet crknalo...
ja pac moral sem to napisat... :wink:
Se beremo kaj...

Aja to sem se pozabil dodat da ko sem klical pac ono reno minuto prav arognatni so do mene bili, aja na servis ko pa sem prisel pa si je on mislisl glej papka bomo zasluzil ampak se je zmotil... Dobra ideja se bom odpeljal do renoja sam da dobim ime pa da gremo do direktorja...
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

sj to ni sam pri renojih, mi mamo doma land roverja-freelander, ce bi vedel kako tam nategujejo, smo pelal avto na servis v sisko kjer je tud bmw servis, in smo rekel da nam poka zadaj v podvozju in da je problem z vzigom, na koncu so nam popravli tako da zdej skos gori lucka za servis, glede pokanja zadaj so nam pa rekli da predrago pride popravilo..... :mad: :mad: :mad: WTF misljo da so, avto jim prprelamo na popravilo, potem nam pa oni govorijo da se ne splaca popravt, ja halooo, sploh jim nismo rekl da je dnar problem, pol pa zaradi svoje lenobe ker bi jim prevec cajta uzel.. nas na tak grd nacin odslovijo in avto dela od tega servisa se slabs :mad: :mad:

pol smo pa stranke nesramne, ja kako naj pa pridemo do postenga servisa ce ne z nesramnim odnosom...
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja pjte nazaj ane pa do direktorja pa je :roll:
Slika
Odgovori