stresni spojler za megane grandtour
stresni spojler za megane grandtour
pozdravljeni, zanima me ce veste,ce kdo proizvaja oz kje se da kupiti stresni spojler za megana grandtoura letnik 2006!hvala lp
stresni spojler
ne ne mislim stresnih sani ampak zadnji stresni spojler, na spletnistrani fazer.si nisem nasel za grandtoura. a mogoce ves priblizno ceno!lp]
V renault trgovini ga nimajo, pravzaprav sem jaz iskal pri Renaultu ko sem ga kupil leta 2005 in tedaj se ti dodatki se niso dali dobiti (so samo debelo gledali ko sem skice okoli nosil
). Iskal sem po nemskih straneh http://www.k-tecracing.com/ in tudi nasel. Ker je uvoznik A3M sem ga potem tam narocil in pred dvema letoma dal danasnjih cca 200 EUR.
No takle pa zgleda ko je umit

No takle pa zgleda ko je umit

Re: stresni spojler za megane grandtour
Ima kdo osnovno letev (spoiler, spojler) s stop lučjo viška? Ponoči jo je vzela "megla" 
Re: stresni spojler za megane grandtour
Da zopet obudim temo.
Včeraj mi je na avtocesti odtrgalo strešni spojler na meganu II grandtour, seveda točno pod tovornjak.
Ima kdo mogoče za prodat spojler, ali pa mi lahko predlaga kje ga lahko nabavim. Namreč klical na par odpadov in naj bi bili spoljeri kar "vroča roba in ga je tezk dobit.
Hvala
Včeraj mi je na avtocesti odtrgalo strešni spojler na meganu II grandtour, seveda točno pod tovornjak.
Ima kdo mogoče za prodat spojler, ali pa mi lahko predlaga kje ga lahko nabavim. Namreč klical na par odpadov in naj bi bili spoljeri kar "vroča roba in ga je tezk dobit.
Hvala