Outlook 07 - data recovery after format c:\

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
djsly

Outlook 07 - data recovery after format c:\

Odgovor Napisal/-a djsly »

Stvar je taka da mi je ratalo na notebooku na visti narediti Blue Screen.
vse lepo in prav, skopiram podatke iz diska na zunanji disk, vtaknem cd, na novo nalozim visto in zacnem nazaj kopirati podatke, namescati Office, bla bla...

Potem ugotovim da sem pozabil skopirati .pst file pred formatom diska. :confused:

Takoj zalaufam get data back, ki mi najde pst file, ampak to je tisti, ki je bil namescen po visti, ko sem nalagal nov office :(

Ali obstaja kaka moznost da vseeno dobim ta pst file nazaj?

Vecino stvari sem imel iz siolovega maila. Ali imajo na siolu kak backup?

hvala za pomoc.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ce si ta fajl prepisal potem bos tezko kaj dobil! Dalo bi se se dobit takoj po formatu particije! Ko so pa podatke enkrat na tisti lokaciji prepisani preko, pa je zal ze prepozno!
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Re: Outlook 07 - data recovery after format c:\

Odgovor Napisal/-a toxius »

djsly napisal/-a:Stvar je taka da mi je ratalo na notebooku na visti narediti Blue Screen.
vse lepo in prav, skopiram podatke iz diska na zunanji disk, vtaknem cd, na novo nalozim visto in zacnem nazaj kopirati podatke, namescati Office, bla bla...

Potem ugotovim da sem pozabil skopirati .pst file pred formatom diska. :confused:

Takoj zalaufam get data back, ki mi najde pst file, ampak to je tisti, ki je bil namescen po visti, ko sem nalagal nov office :(

Ali obstaja kaka moznost da vseeno dobim ta pst file nazaj?

Vecino stvari sem imel iz siolovega maila. Ali imajo na siolu kak backup?

hvala za pomoc.
siol nima backuapa, razen ce bi ti namesto pop serverja imel nastavljeno imap nacin odjemanja, potem bi se imel v svojem mailboxu na njihovi strani dostopno vse. Mapak ponavadi vsi nastavljate na POP streznike, to pa pomeni da jih preneses iz streznika na svoj loklani disk....tko da zal nimajo oni tvojih mailov vec..... :(
Uporabniški avatar
Mark

tudi, ce imas pop dostop lahko pustis kopijo na strezniku! Samo si je potrebno v odjemalcu nastavit!
Uporabniški avatar
djsly

imap na siolu je mozen samo z vecjim paketom. Se pravi da imas 250 Mb predal.

Ampak ta paket je zal placljiv...

Nastavitve odjemalcev so mi znane. poste ne puscam nikol na njihovem serverju vec kot en dan, ker jo je prevec.

Danes dobim se en SW, ki naj bi baje znal resit zadevo. Porocam.
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Mark napisal/-a:tudi, ce imas pop dostop lahko pustis kopijo na strezniku! Samo si je potrebno v odjemalcu nastavit!
aja neki novga sm zvedu...zanimivo...
Uporabniški avatar
Mark

Evo se screenshot kako priblizno zgledajo te nastavitve! Privzeto je izklopljeno in sporocila se avtomatsko prenesejo k odjemalcu! Ce se pa tam da kljukica jih pa pusti na serverju in ce jih zbrises iz outlooka se avtomatsko zbrisejo tudi iz serverja (moznost on/off)...

To je v vseh odjemalcih.. Outlook Express, Office, Mozilla Thunderbird, itd

Slika
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Ce ni kopije na serverju od siol-a potem ne bos dobil podatkov.

Edina varianta s kaksnih programom, da ti vrne pst file, ki je bil "formatiran"

Vendar kot je rekel Mark, ce so novi podatki zapisani cez formatiran pst file, potem mislim da ni vec variante da dobis nazaj...
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
djsly

sem probu trei SW za restavriranje izgubljenih podatkov. Zal noben ni uspel najti tistega fajla, ki ga jaz potrebujem. Ker je prepisan z novim (ima pa isto ime *.pst)

hvala vsem z a pomoc. djsly.
Odgovori