Renault 5 1.4 Energy l.92 (Prodano)
To da ti je blokeral je bil verjetno kriv bat v celjusti. Tko kot ti je ze urosr napisu, skoda da se nisi se mal potrudu pa najdu se celjusti od kaksne fajvke(btw, jih je kolkr ces), al pa celo od gtt (tud ni tezko dobit), R19 1.8 (90hp), nekateri Clioti,...k majo ze hlajene diske. Pa tole da je ena ploscica rablena druga pa nova je tud totalna bedarija...skoda diska, zato je skoda denarja.Godward napisal/-a:glavno da prime, pa da ne soba veæ ko stisnem na bremzo, pa da ne zasteka vec (vcasih ko sem na bremzo stisno je kola potem blokirala se en cajt)
Enigma motorsport
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Hjou
Ja no men se tole tud ne dopade, js sm za rabljene hlajene diske in celjusti dau mnde 20eur...
Pol pa ploscice se k so ble mnde manj k 10eur, nevem ce se je splacal tole, pejt na temo kupim pa napis hlajeni diski+celjusti pa se bo sigurn kdo najdu k ma...
Js sm jih dobu od megana 1.6, pa sej jih ma dost renaultov...
sicer men ni dost pomagal ker po dveh mescih mi je pa lajtnga pocla, jebat ga...
Ja no men se tole tud ne dopade, js sm za rabljene hlajene diske in celjusti dau mnde 20eur...
Pol pa ploscice se k so ble mnde manj k 10eur, nevem ce se je splacal tole, pejt na temo kupim pa napis hlajeni diski+celjusti pa se bo sigurn kdo najdu k ma...
Js sm jih dobu od megana 1.6, pa sej jih ma dost renaultov...
sicer men ni dost pomagal ker po dveh mescih mi je pa lajtnga pocla, jebat ga...
- gagi'd hype
- gagi'd hype