Zivjo!
Mene pa zanima ali ima kdo kaksne izkusnje z chipanjem 80 konjskega dci-ja(slabe,dobre...), pa ce je kdo ze mel opravka z rsr motorsportom ?
chip tuning dci-ja
ej caw,..lej jz mam cip not pa dobiš 98KM,..sam je pa tko..poraba se ti ful zviša ceprav vsi proizvajalci tovrstnih cipov trdijo d se ti zmanjša,sam je pa tko..ti daš cip not d ga boš prtisku ne pa d boš vozu k bakica..jz konkretn relacija nm-lj-nm skurm za 3cukce nafte..glede drugih problemov..hja..na zacetku jih ni blo,ok,sm pa ke se je kdaj pr speljevanju pod vecjimi obrati pržgala lucka"stop"..sam zdej k ga mam not pa vec kt leto mi pa recimo že za vsak ku..c svetjo vse lucke..sicer kakih okvar al pa kej podobnga zaenkat nisem mel,je pa fajn(tko trdijo),d ce daš cip not d morš tud športen filter za dci-je not vržt..filter te pa pride okol 11k...odloc se sam...Aja pa še to...d nauš mislu(tko kt sm jz)d boš s vgradno cipa formulo naredu,.je pa res d se pa pr navoru pa dobr pozna...skratka jz sm zadovolen sam k mi neb lucke moriledci power napisal/-a:Ja vem za konje ampak me zanima ce ma kdo konkretne izkušnje
z chipanjem.A mašina kaj bolj trpi(najbrž že),kako je s servisi(avto je nov),problemi itd.Sem prebral že ful stvari o tem ampak ne poznam še nobenega ki je to naredu?! Jst pa bi!!!!!!!!!!!!